Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogyan mennétek hozzá egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clay Morrow kérdése:

Ti hogyan mennétek hozzá egy olyan lányhoz az utcán aki folyton fülessel zenét hallgat? Sosem láttam még anélkül, milyen dumával lehet 'megzavarni'?

Figyelt kérdés
Mert gondolom sokan utálják mikor zenét hallgatnak és valaki csak úgy odajön dumálni, miközben látja, hogy mit csinálsz. Pláné egy idegentől.. Tetszik a lány, meg szeretném ismerni de fogalmam sincs milyen szöveggel közelíthetnék feléje.. A tanácsokat megköszönöm!
2016. febr. 15. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
"Szia! Mit hallgatsz?":'D Én imádok áradozni a zenéimről lehet nem is lennék olyan mérges hogy félbe szakítottad:D utána mondjuk mondhatod hogy bocsi hogy megzavartad csak mindig olyan elmélyülten hallgatja biztos jó lehet:) 18l
2016. febr. 15. 18:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez kezdésnek jó ötletnek tűnik! Szerintem még hasonló is a zenei ízlésünk, csak ne koptasson le.. Viszont az is gondot okozna számomra, hogyan tartsam fent a beszélgetést.
2016. febr. 15. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Figyelj innentől már nyitva van az út, lehet beszélni arról hogy ki mit szeret a zenében, mikor hallgatja, milyen előadókat. Ha egyezik az ízlésetek akkor nagyon egyszerű lesz:) Aztán szép lassan ha felvetül más út, át kell arra evezni amíg lehet::D Sok sikert!
2016. febr. 15. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!