Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan mennétek oda?
Elmentem fodrászhoz ~ 1- 1,5 hete, ugye várnom kellett így leültem és vártam, hogy legyen szabad fodrász, odajött, bemutatkozott, de amikor meglátott mintha kicsit lefagyott volna pár mp-re :D hajmosás után sétáltunk a székhez akkor is láttam, hogy a tükörből még rám nézett :D(bár lehet csak azért, hogy siessélmár :DD) Nem nagyon beszéltünk , de valamiért azt éreztem, hogy tetszem neki, vagy csak bemagyarázom magamnak, vagy azt szeretném hinni.. Gondolkodtam, hogy visszamegyek valamikor és ha ott van valahogy elhívom / elkérem a nevét bármi, viszont mi van ha benéztem és egyáltalán nem tetszem neki? :D A korát se tudom sajnos, de fiatalos volt, olyan 20 körülinek nézem..
Valami tanács? :/ Gondoltam rá megkeresem facebookon de az olyan izé, és a teljes nevét se tudom..:D
BMW-el betörném az üzlet elejét aztán,
Én: -Nyugi van, kifizetem (ledob sok köteg pénz)
Emberek ott: -Azta ez tényleg sok köteg pénz
aztán miután felvágtam ezekkel a lányt meghívnám egy akciós KFC menűre ügyelvén arra, hogy keveset költsön és keveset egyen nehogy dagadt legyen.
Hány éves vagy?
Szolgáltató munkakörben dolgozók udvariasságát ne téveszd össze az érdeklődéssel. Facebookon ráírni meg kicsit tolakodó lenne. Ha kibírod, várd meg a következő hajvágást és menj megint hozzá és meglátod. Esetleg beszélgessetek közben, hogy egyáltalán van-e közös hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!