Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi akinél előny ha a lány kövér?
Figyelt kérdés
akár nagyon kövér is2017. máj. 14. 20:51
1/12 anonim válasza:
nem, próbálj lefogyni.. de magad és az egészséged miatt.
2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
Igen, például nekem kifejezetten tetszenek a nagyon duci nők. 22/F
4/12 anonim válasza:
Nekem igen,az izgat, de én sajnos idősebb vagyok nálad,,gondolom ez viszont nálad hátrány...
5/12 anonim válasza:
Fogyj le, ne a kibúvókat keresd. Az életben így nem sokra fogod vinni. (120kg-ról fogytam le 80-ra)
16F
6/12 anonim válasza:
Nem.Ha disznóra vágyom,akkor veszek a boltban. :DDD
7/12 anonim válasza:
nálam kifejezetten előny :) 26/F
9/12 anonim válasza:
szeretem a telt lányokat főleg ha kedvesek.21f
10/12 anonim válasza:
Igen, én szeretem a duci nőket, súlyhatár nélkül. Mi számít neked nagyon kövérnek? Ha szeretnél beszélgetni, akkor írj, huszonéves srác vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!