Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiatal pasik, akinél előny a duciság?
Figyelt kérdés
Sokat hallani/olvasni erről de még sosem találkoztam ilyennel. Tényleg van olyan, akinek nem hátrány, hanem pont előny, ha a lány kövérebb (akár nem is kicsit)?
17/L
2017. máj. 11. 10:49
1/11 papagenou válasza:
mindenkinél mások a határok. ez nagyon szubjektív, de igen. vannak olyanok, akiknek tetszik még az is, ha egy lány kórosan elhízott.
2/11 anonim válasza:
Vannak ilyenek.
Nálam a kövér már nem fér bele, de a husis még igen. De az sem előny (nem is hátrány), csak tetszik.
3/11 anonim válasza:
En szeretem a husis lanyokat akiken van felesleg van mit fogni. De nem a kovereket azok mar nem tetszenek.:) 19/F
4/11 anonim válasza:
Nekem eddig a kategóriáig simán ( [link] ), de a kövérek nem az eseteim. Én se vagyok sovány, valszeg ebben az esetben az elvárásaim is nagyok, hogy szép is legyen, meg ne legyen nagyon duci a lány, de ha lejjebb adok, akkor meg már nem tudnék vonzódni hozzá, az pedig alap. Valszeg ezért nem volt még, és bizonyára nem is lesz egy darabig barátnőm. Egyébként ha privátban az alakodról küldenél egy képet sokat segítene. :)
16F
5/11 anonim válasza:
vannak és téged vajon zavar a mackósság?
6/11 anonim válasza:
Nekem tetszik ha egy lány duci, sőt az is ha kórosan el van hízva. Izgat a háj látványa.
8/11 anonim válasza:
Nekem pl a visszaírós duci csajok jönnek be. Még jó, hogy te nem ilyen vagy kérdező...
9/11 anonim válasza:
Vannak, nem is kevesen. Sőt vannak akiknek a kifejezetten nagyon kövérebb lányok tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!