Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal korban párkapcsolatok. Hogyan?
16 éves vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy valakinek 12-16 évesen, hogy van általa komolynak mondott kapcsolata? Hazaérek, 3-4 körül, hulla fáradtan a napi óráimtól, az emberektől körülöttem, a sok tanulástól, ebédelek, maximum fél órám jut sorozatnézésre, vagy olvasásra, és egyből neki kell kezdenem tanulni, hogy nagyjából végezzek este 8-9 órára.Nem, nem a befogadóképeségemmel van a baj, gyorsan és hatékonyan tanulok, de nem megy előbb végeznem.
Gondolom akik tartják a 4-5ös szinten ugyanígy vannak, gimnáziumban, általánosban.
De kérdem én, hogy emellett, hogy lehet valakinek párkapcsolata?
A napi üzengetés, akár messengeren vagy viberen nálam nem párkapcsolat azokat hanyagoljuk, de ilyen élet mellett én max.hétvégén tudnék vele találkozni de az meg mire jó?Hetente egyszer-kétszer találkozni hétvégén és randizni? egy idő után vontatottá, unalmassá válik.
Akkor kérlek magyarázzátok meg nekem, hogyan lehetséges ez? Hogy kivitelezhető?
L
Úgy, hogy a legtöbb ember nem tanul 4-től 8-ig :D Erős gimibe járok, tényleg 8-9 órám van, de eszembe nem jutna ennyit tanulni. Házidogákat megírom, a tananyagot meg óra előtt átnézem, átismételem osztálytársakkal. Valamivel hatékonyabb is, és bőven marad idő délután hobbira, vagy esetlen barátra/barátnőre :)
19/F
Én is egy erősebb gimnáziumba járok, mégis max. másfél óra alatt végzek.
Van egy mondás, miszerint arra van az embernek ideje, amire igazán akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!