Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai korban ez már baj?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, szóval most kezdődik nálam ez a szerelem dolog. Viszont amit észrevettem, hogy a mai világban (legalábbis a tizenéveseknél) már szinte a lány kezdeményez, a fiú pedig csak ül a seggén és várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön. Persze nem minden esetben, de a legtöbben ez van. Na szóval a lényeg, hogy én ezt nagyon nem tartom normálisnak, és még ha akarnám se lennék képes kezdeményezni. Tipikusan az a fajta lány vagyok akibe túlzottan sok büszkeség szorult, és én pontosan azt várom, hogy a fiú tegye meg az első lépést. A legcikibb az egészben, hogy ilyen miatt már hagytam elúszni kapcsolatot. De tudom, hogy ha visszapörgetnénk az időt ugyanúgy hagynám elveszni másodjára is, mert én tényleg nem tudok kezdeményezni. Nincs hozzá képem. Szerintetek baj ez? Tudok érvényesülni így is, vagy várhatóan szűzen fogok meghalni? (Poén, hogy 14 évesen írom ezt:D)

2016. aug. 3. 10:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Én is pontosan így vagyok vele, de nem hiszem, hogy ez probléma lenne. Ha a srác tényleg akar tőled valamit, akkor úgyis összeszedi magát és ő kezdeményez.
2016. aug. 3. 10:44
 2/14 anonim ***** válasza:
41%

Ne aggodj emiatt (:

Majd lesz olyan fiu aki majd meg akar hoditani.. Igaz arra meg varni kell de megeri

2016. aug. 3. 10:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát kicsit igazat adok neked, de én mint fiú azt tudom mondani hogy félünk odamenni 'ahhoz' a lányhoz mert félünk hogy elutasít meg nagyon nehezen szedjük össze az önbizalmunkat. Szerintem azért mindenki így van vele, gyűjt egy kis erőt és odamegy jobb esetben a lányhoz, rosszabb esetben nem megy oda és bánni fogja hogy elszalasztotta a lehetőséget. Én ezt "Mi lett volna ha..."-nak nevezem :D

Azért én odamegyek a lányokhoz ha olyan van, de nem kell neked kezdeményezni, elég ha szemezel vele, esetleg ha rád néz akkor mosolyogsz és ezzel jelzed az adott fiúnak hogy érdekled. Nem kell odamenni a fiúhoz és neked lépni az első lépést, elég ha az előbb leírt dolgok alapján jelzed hogy van esélye és valószínűleg így már oda fog menni hozzád.

Én is szoktam figyelni az adott lányt egy bizonyos ideig hátha esetleg összeér a tekintetünk és meglátom a reakcióját, nem megyek oda egyből ahogy meglátom, legalábbis én ilyen vagyok.

Huhh ez hosszú lett, röviden elég ha felkelted a figyelmét, nem kell odamenni hozzá csak egy szemezés vagy egy mosoly is elég.

Nekem is volt olyan hogy nem mertem odamenni egy lányhoz és elszalasztottam a lehetőséget, azóta sem láttam és azóta is bánom hogy így történt pedig látszólag érdekeltem. :/

17/f

2016. aug. 3. 10:58
 4/14 anonim ***** válasza:
49%

nme tom mi van veletek lányok,

aki meg kezdeményez azt le rázzátok...vagy roszab esetben nem írtok vissza és akkor most azt várod hogy kezdeményezzenek csak a fiúk?!

Először tegyél valamit hogy tudja az adott illető hogy van esélye...

2016. aug. 3. 11:01
 5/14 anonim ***** válasza:
63%

"Tipikusan az a fajta lány vagyok akibe túlzottan sok büszkeség szorult, és én pontosan azt várom, hogy a fiú tegye meg az első lépést. "

Maradj ilyen! Olyan ritka az ilyen lány és olyan becsülendő!:)

2016. aug. 3. 11:03
 6/14 anonim ***** válasza:
77%

Nem baj, a te dolgod, csak ne panaszkodj, ha esetleg később se lesz kapcsolatod. Ugyanannyi jogod van kezdeményezni, mint a fiúknak.

Nekem biztos nem lennél szimpatikus, és nem azért, mert nem kezdeményezel, hanem mert mindez a "büszkeséged" miatt van.

2016. aug. 3. 11:36
 7/14 anonim ***** válasza:
40%
Figyelj sztem 14 évesen inkább sportolj valamit, abban még lehetsz kiemelkedő. Viszont én a helyedben nem az észt osztanám ennyi idősen a párkapcsolat titkairól. Aki szinte a témának a felét sem tudja értelmezni.
2016. aug. 3. 12:45
 8/14 likebike ***** válasza:
77%

Az igaz,hogy a fiú kéne kezdeményezzen,de van,hogy a lányok szerelmesek egy fiúba,akivel kb.2 szót váltottak és utána sírnak,hogy miért nem jött oda hozzájuk a kiszemelt srác,amikor azt se tudják,hogy hány éves.

A másik,hogy sokszor el kell dobd a büszkeséged,hogy elérj valamit.Nem fog a sült galamb a szádba repülni.

2016. aug. 3. 13:10
 9/14 likebike ***** válasza:
100%
+annyi,hogy sokszor akarjátok,hogy egy fiú kezdeményezzen,de még annyit sem csinálnátok,hogy ránézzetek vagy rámosolyogjatok.Ilyenkor persze,hogy nem akarunk odamenni,mert félünk,hogy elutasítotok,valamelyik lány pedig,ilyen helyzetekben,meg is aláz fiúkat,szemberöhögi.Nagy tisztelet a kivételnek.
2016. aug. 3. 13:13
 10/14 anonim ***** válasza:
27%
"Tudok érvényesülni így is, vagy várhatóan szűzen fogok meghalni?" 14 éves vagy, érted?? 14!! hihetetlen hova fajultak a mai tinik
2016. aug. 3. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!