Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai korban ez már baj?
Ne aggodj emiatt (:
Majd lesz olyan fiu aki majd meg akar hoditani.. Igaz arra meg varni kell de megeri
Hát kicsit igazat adok neked, de én mint fiú azt tudom mondani hogy félünk odamenni 'ahhoz' a lányhoz mert félünk hogy elutasít meg nagyon nehezen szedjük össze az önbizalmunkat. Szerintem azért mindenki így van vele, gyűjt egy kis erőt és odamegy jobb esetben a lányhoz, rosszabb esetben nem megy oda és bánni fogja hogy elszalasztotta a lehetőséget. Én ezt "Mi lett volna ha..."-nak nevezem :D
Azért én odamegyek a lányokhoz ha olyan van, de nem kell neked kezdeményezni, elég ha szemezel vele, esetleg ha rád néz akkor mosolyogsz és ezzel jelzed az adott fiúnak hogy érdekled. Nem kell odamenni a fiúhoz és neked lépni az első lépést, elég ha az előbb leírt dolgok alapján jelzed hogy van esélye és valószínűleg így már oda fog menni hozzád.
Én is szoktam figyelni az adott lányt egy bizonyos ideig hátha esetleg összeér a tekintetünk és meglátom a reakcióját, nem megyek oda egyből ahogy meglátom, legalábbis én ilyen vagyok.
Huhh ez hosszú lett, röviden elég ha felkelted a figyelmét, nem kell odamenni hozzá csak egy szemezés vagy egy mosoly is elég.
Nekem is volt olyan hogy nem mertem odamenni egy lányhoz és elszalasztottam a lehetőséget, azóta sem láttam és azóta is bánom hogy így történt pedig látszólag érdekeltem. :/
17/f
nme tom mi van veletek lányok,
aki meg kezdeményez azt le rázzátok...vagy roszab esetben nem írtok vissza és akkor most azt várod hogy kezdeményezzenek csak a fiúk?!
Először tegyél valamit hogy tudja az adott illető hogy van esélye...
"Tipikusan az a fajta lány vagyok akibe túlzottan sok büszkeség szorult, és én pontosan azt várom, hogy a fiú tegye meg az első lépést. "
Maradj ilyen! Olyan ritka az ilyen lány és olyan becsülendő!:)
Nem baj, a te dolgod, csak ne panaszkodj, ha esetleg később se lesz kapcsolatod. Ugyanannyi jogod van kezdeményezni, mint a fiúknak.
Nekem biztos nem lennél szimpatikus, és nem azért, mert nem kezdeményezel, hanem mert mindez a "büszkeséged" miatt van.
Az igaz,hogy a fiú kéne kezdeményezzen,de van,hogy a lányok szerelmesek egy fiúba,akivel kb.2 szót váltottak és utána sírnak,hogy miért nem jött oda hozzájuk a kiszemelt srác,amikor azt se tudják,hogy hány éves.
A másik,hogy sokszor el kell dobd a büszkeséged,hogy elérj valamit.Nem fog a sült galamb a szádba repülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!