Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idős korban ideális az első csók, és az első tartós kapcsolat?
Figyelt kérdés
2016. jún. 2. 17:14
1/11 Linó03 válasza:
Ez hülye kérdés, egyénfüggő. De ha kell valamit válaszolnom, akkor 16.
2/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy egyénfüggő. Bár ez inkább a csókra igaz. De például szerintetek mennyi idősen áll készen egy ember egy normális kapcsolatra?
2016. jún. 2. 17:20
3/11 anonim válasza:
ez ugyanugy egyénfüggő, valaki már 16, valaki még 20 évesen sem
5/11 anonim válasza:
én már most, 15 évesen késze állok
7/11 anonim válasza:
16 körül, de mindenképp középiskolában. A csók az nem hiszem hogy döntő dolog lenne.
8/11 anonim válasza:
egyetértek az elözövel csakis középiskolában jó.
szakmunkásban, tanfolyamon (még ha okj-s akkor se) de felsőoktatási intézményben sem jó,
középiskolában kel középre csokolni
9/11 anonim válasza:
a minimum korhatár számomra középiskolás KOR. Gyengébbek kedvéért arra gondoltam hogy 14-15 év felett.
10/11 anonim válasza:
de a hely is számit,
tehát csakis középiskolában.
de nem fel felvitelit nyerni elég ha a szakmunkás tróger bemegy a kozépiskolába s ott megujazza a nőt.
ja bocsánat megcsokolja
kissé előreszaladtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!