Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai korban ez már baj?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, szóval most kezdődik nálam ez a szerelem dolog. Viszont amit észrevettem, hogy a mai világban (legalábbis a tizenéveseknél) már szinte a lány kezdeményez, a fiú pedig csak ül a seggén és várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön. Persze nem minden esetben, de a legtöbben ez van. Na szóval a lényeg, hogy én ezt nagyon nem tartom normálisnak, és még ha akarnám se lennék képes kezdeményezni. Tipikusan az a fajta lány vagyok akibe túlzottan sok büszkeség szorult, és én pontosan azt várom, hogy a fiú tegye meg az első lépést. A legcikibb az egészben, hogy ilyen miatt már hagytam elúszni kapcsolatot. De tudom, hogy ha visszapörgetnénk az időt ugyanúgy hagynám elveszni másodjára is, mert én tényleg nem tudok kezdeményezni. Nincs hozzá képem. Szerintetek baj ez? Tudok érvényesülni így is, vagy várhatóan szűzen fogok meghalni? (Poén, hogy 14 évesen írom ezt:D)

2016. aug. 3. 10:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
jah jah nagy poén hogy 14 évesen írod ezt...szétröhögtem magam
2016. aug. 3. 16:46
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a kommentet:)

9. válaszoló: Én nem ismerek olyat aki mondjuk képes lenne a fiú arcába röhögni. Ez akkora szemétség:/

10. válaszoló: Azt én 100% nem úgy írtam, ahogyan te értelmezted. Igen, vannak ilyen 14 évesek, de mint rájöhettél, én nem tartozom ebbe a kategóriába. Remélem elolvastad a zárójeles részt is végén, mert ott rájöhettél volna, hogy nem komolyan gondolom.

11. válaszoló: Örülök, hogy megosztottad velem a véleményed, de kommentelned sem kellett volna, mivel a kérdést nem azért írtam ide ki, hogy egy negatív választ kapjak, ami semmiben sem segít.

2016. aug. 3. 22:14
 13/14 anonim ***** válasza:
"Viszont amit észrevettem, hogy a mai világban (legalábbis a tizenéveseknél) már szinte a lány kezdeményez, a fiú pedig csak ül a seggén és várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön." The hell, man? "a mai világban" Éltél már a "nem mai" világban? Tudod, hogy működött egy kapcsolat régen? "szóval most kezdődik nálam ez a szerelem dolog" Megtetszett egy fiú...? Mesélj még erről, légy szíves. Mert ez így katyvasz. Egyébként elvileg egyenjogúság, ha jól tudom, az azt jelenti, hogy akár Te is tehetsz egy lépést a fiú felé. Pl. érdeklődsz iránta, meg akarod ismerni, beszélsz vele, innentől kezdve valószínű leesik neki, hogy bírod. Ha semmilyen jelet nem mutatsz, mi a jófenére vársz? "Tipikusan az a fajta lány vagyok akibe túlzottan sok büszkeség szorult, és én pontosan azt várom, hogy a fiú tegye meg az első lépést." Az ilyen lányoktól óvjon az Isten. Ezekből lesznek a vérfeministák. Áhh...
2016. aug. 4. 22:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Az kezdeményezzen, aki szerelmes a másikba. Ha meg sem próbálja , könnyedén elszalaszthatja a "sültgalambot". Már hogyha várja, hogy a "szájába repüljön". Az kezdeményezzen szóval, akiben vágy támadt kapcsolatot kialakítani a másik féllel, aki már vágyik rá, aztán lehet, hogy ez viszonzott, kölcsönös lesz, de ha nem próbálja meg, talál sosem tudhatja meg, mi lett volna, ha, tehát ha a másik esetleg még nem figyel fel rá. Szóval, hogyha szeretnél valamit tőle, neked kell lépned, mindegy, hogy te vagy a fiú, vagy te vagy a lány, még ha félénkebb is vagy, ha fontos neked, hogy ővele kapcsolatot alakíts ki, és tényleg fontos, akkor menjél oda, és barátkozzál vele, ne játszd a "hercegnőt", mert amíg totojázol, esetleg összejön mással, és akkor már késő bánat. Egy próbát mindenképpen megér, aztán ha ő nem akarja, úgy se lesz semmi, de most hát na, a pároddal egyenrangú felek vagytok, és nem kell itten játszani a "büszke úrihölgyet", hanem oda kell menni, ozt lesz ami lesz:D Őelőtte leengedheted az összes határodat, az összes korlátodat, és neki megnyílhatsz teljesen őszintén, ha tényleg úgy érzed, hogy ő lesz az igazi. Előtte nem kell falakat húznod, meg úrihölgyködni, előtte lehetsz teljesen, gátlások nélkül, önmagadat felvállalva egyszerűen csak önmagad. Ne akadályozd már saját magadat a boldogságban, az milyen önsanyargatás már, hogy vársz rá, de nem mersz lépni. Szerintem az lehet akár egyfajta gyávaság is, hogy nem mész odamenni a kiszemeltedhez, pedig "aki nem játszik , az nem is nyer", tehát így nem tudja elnyerni a másiknak a szívét, hogyha esetleg a másik olyan szinten észre se veszi őt. Fel kell venni vele a kontaktot, és ha látod, hogy te is bejössz neki, de mondjuk szereted, és elfogadod, hogy ő félénk, akkor te mész oda hozzá bemutatkozni, és egy idő után majd oldódik a dolog, és fogtok tudni lazábban beszélni.
2016. aug. 4. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!