Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem megy az ismerkedés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Már egy jópár hónapja próbálkozom neten, de vagy nekem nem jön be a lány, vagy túl jónak tartom magamhoz, ezért esélyt sem adok a dolognak. Vagy pedig szimpla barátság alakul ki csak. Tudom, hogy sokkal kevesebb leszbikus/biszex lány van, mint hetero, így nehezebb dolgom van, de azért már vágyom egy kapcsolatra (az mondjuk nem mindegy, hogy kivel). Ráadásul azt se értem, hogy biszex létemre miért nem érdekelnek a fiúk mostanában...

15/L

2017. febr. 19. 00:45
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként nem vagyok csúnya egyáltalán... szóval nem az a gond. Szerintem a viselkedésemmel sincs probléma. Elég tanácstalan vagyok :/
2017. febr. 19. 00:55
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

én meg azt nem értem, hogy milyen világ ez már, hogy 15 évesen nemhogy párkapcsolat, de már biszexualitás is van.:D El nem tudom képzelni, hogy 2 ilyen 140 cm magas, 40 kilós csajszi smárol az utcán.

Egyébként a probléma veled van, mármint ne vedd zokon, de akárkinek akármilyen problémája van az életben, az annak az eredménye, hogy rosszul próbálkozik. Egyrészről fejben ott kezdődik már a probléma, hogy túl jónak tekintesz valakit magadhoz, ilyen nincs, hogy valaki túl jó..:D Minden egyes ember ugyanannyit ér függetlenül akármitől. És ez nem rizsaduma, ez így van, az akit többnek érzel magadtól semmivel sem különb nálad. Maximum te félsz tőlük, félsz kezdeményezni, de ettől még nem lesznek különbek.

Javaslat, szerezz önbizalmat.;D

2017. febr. 19. 01:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon úgy tűnik az eseted, hogy ilyen "nem tudom eldönteni" vagy. Hagyd a francba, ha valamivel kapcsolatban nem vagy biztos. Akkor neked nem való párkapcsolat. Ne hülyíts másokat, ha azt sem tudod mit akarsz, mert nagyon úgy tűnik, hogy fogalmad sincsen mit szeretnél. Döntsd el, aztán lehet próbálkozni.
2017. febr. 19. 01:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem tehetek arról, hogy ilyen fiatalon ezt érzem. De nem vagyok 140 cm, 40 kiló kategória :D. Önbizalmam valóban nincs, igazából ezen kellene változtatnom, de ezt mondani könnyű. Tudom, hogy mit szeretnék, csak félek attól, hogy mi lesz belőle. Kettősség van bennem ezzel kapcsolatban
2017. febr. 19. 09:39
 5/9 anonim válasza:

Nyugi,en is igy vagyok vele,valahogy sosem jon ossze...eleg nehez. Mostanaban en is azt veszem eszre,hogy a fiuk nem igazan erdekelnek,pedig en is biszex vagyok...

Viszont,ha gondolod,irhatsz,ha mar igy ugyanolyan panaszaink vannak:D

2017. febr. 19. 14:38
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
szerintem 15 évesen ne keress kapcsolatot, pláne h, a korodbeli csajok egyik napról a másikra lesznek leszbik.Idősebbek ,meg nem fognak veled kikezdeni ,mert még gyerek vagy. Szóval sztem hagyd, had alakuljanak a dolgok, ráérsz még szenvedni.:D
2017. febr. 21. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha van kedved írj nekem, én se vagyok csúnya (elvégre modellnek készülök), mégse találok magamnak lányt. 16/L :)
2017. febr. 22. 15:16
 8/9 anonim válasza:
Ha van kedved írhatsz (vagy más is) én se találok senkit:) 15/L
2017. febr. 23. 17:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Nah a sok kanos férfi mind báránybőrbe bújt! :D
2017. febr. 25. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!