Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy az ismerkedés?
Már egy jópár hónapja próbálkozom neten, de vagy nekem nem jön be a lány, vagy túl jónak tartom magamhoz, ezért esélyt sem adok a dolognak. Vagy pedig szimpla barátság alakul ki csak. Tudom, hogy sokkal kevesebb leszbikus/biszex lány van, mint hetero, így nehezebb dolgom van, de azért már vágyom egy kapcsolatra (az mondjuk nem mindegy, hogy kivel). Ráadásul azt se értem, hogy biszex létemre miért nem érdekelnek a fiúk mostanában...
15/L
én meg azt nem értem, hogy milyen világ ez már, hogy 15 évesen nemhogy párkapcsolat, de már biszexualitás is van.:D El nem tudom képzelni, hogy 2 ilyen 140 cm magas, 40 kilós csajszi smárol az utcán.
Egyébként a probléma veled van, mármint ne vedd zokon, de akárkinek akármilyen problémája van az életben, az annak az eredménye, hogy rosszul próbálkozik. Egyrészről fejben ott kezdődik már a probléma, hogy túl jónak tekintesz valakit magadhoz, ilyen nincs, hogy valaki túl jó..:D Minden egyes ember ugyanannyit ér függetlenül akármitől. És ez nem rizsaduma, ez így van, az akit többnek érzel magadtól semmivel sem különb nálad. Maximum te félsz tőlük, félsz kezdeményezni, de ettől még nem lesznek különbek.
Javaslat, szerezz önbizalmat.;D
Nyugi,en is igy vagyok vele,valahogy sosem jon ossze...eleg nehez. Mostanaban en is azt veszem eszre,hogy a fiuk nem igazan erdekelnek,pedig en is biszex vagyok...
Viszont,ha gondolod,irhatsz,ha mar igy ugyanolyan panaszaink vannak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!