Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövérebb, ducibb csajok: nálatok előny, ha a pasi is testesebb?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor összejönnétek olyan vékony sráccal, aki igyekezne mellettetek mackósra hízni? Segítenétek neki ebben?:-)
Tudom, hogy fura kérdés, csak kívácsni vagyok.
19/F
2015. nov. 6. 13:37
1/6 anonim válasza:
Hat figyelj ízlés kérdése . Az ilyen cuki mackós fiukat szeretik a lányok :) . Meg ugye a kigyúrt sportolókat de azok általában csak a kuldore mennek es dugni akarnak . Szóval ha kicsit macis a fiu es kedves belül akkor szerintem egyértelműen a mackó nyert :D
2/6 anonim válasza:
A túl vékony/túl elhízott nem jön be, azon kívül minden, de igazából kapcsolatban engem zavarna, ha vékonyabb a srác, de csakis magam miatt.
18/L
3/6 anonim válasza:
Mindegy a testalkata, ha ápolt, igényes külseje van. Viszont nem értem miért segítenék mackósra hízni Neki, én se etetem magam azért, hogy minél kerekebb legyek, sőt, csak ugye van, ami közbe szól.
4/6 anonim válasza:
Szerintem én feszélyezve érezném magam ha én lennék a nehezebb. És nem is az a lényeg hogy a fiút megetessék rendesen mert az megint nem jó ha nagyon sovány vagy nagyon kövér (mint a lányoknál, sztem ez érthető), azért valamennyire izom inkább legyen rajta mintsem háj, de ha magas már az is előny szerintem. Nem vagyok 100kg :D de ne préselődjön össze ha az ölébe ülök vagy ilyesmi... Ezért feszélyezne.
5/6 anonim válasza:
Nekem a vékony fiúk a gyengéim. :) 18L
6/6 anonim válasza:
Nekem minden megfelel, amìg ápolt és egèzsèges kategòriába tartozik (nem anorexiàsan vèkony és nem 200kg.)
De a mackòk jönnek be a legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!