Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társkereső van 15 éveseknek?
Figyelt kérdés
15/F2017. máj. 12. 07:53
1/14 anonim válasza:
Élet: valaszthato szintereken, pl suli, sportklub...
2/14 anonim válasza:
Városközpont,pláza,kfc,mcdonalds :D Bárhol csak ne az interneten!
3/14 anonim válasza:
Az internet nem igazán jó erre.
A társkeresőkön levő nők többsége nem társat keres, vagy a királyfit várja, vagy kamu. Nagyon lelombozó ha már az 50. nőről derül ki ez, és még mindig nem találtál senkit, közben pedig kihasználnak.
4/14 anonim válasza:
majd ha nem lesz senkid 40 éves korod után használj társkeresőt
addig park, mozi, bulik, sportklub akármi
5/14 anonim válasza:
Törvényesen csak felnőttek számára lehet társkereső szolgáltatást nyújtani. Nem csak a világhálón.
6/14 anonim válasza:
anotalk.. en ott talaltam ra a mostani baratomra akivel lassan 3 honapja eggyut vagyunk es nagyon rendes.. de kb 1 a 100.000-hez az eselyed h ott azon a szaron talalsz egy normalisat mint en...
7/14 anonim válasza:
Minek társkeresőznél 15 évesen? Létszükséglet a barátnő számodra?
A való világ a legjobb ismerkedő helyszín.
16/L
8/14 anonim válasza:
Szia, az internet nem való erre sok a pedofil,perverz alak.Másnak adhatják ki magukat mint akik,én nem tenném hogy interneten ismerkedjek,de az életben lehet szerencséd.Sok sikert!14/l
9/14 anonim válasza:
Mindenki a való életről dumál, ami oké, de...
Most komolyan, pl egy mekiben hogy lehet csak úgy ismerkedni?
Nem mintha bajom lenne az emberi kommunikációval, mert nincs, de el nem tudom képzelni, hogy az ember ott ismerje meg barátját/barátnőjét.
17F
10/14 A kérdező kommentje:
Csak most kezdtem olvasgatni, köszönöm a remek embereknek azokat a válaszokat hogy játszótér meki és a társai. Nos, játszótéren megismerhetek lányokat tény, de a legidősebb 9 éves lesz. A másik amit mondtatok a meki? Hát, igen, a mekibe szerintem nem azért megy egy lány(ráadásul nem egyedül megy, mert mint tudjuk, ha társasággal van akkor inkább mondjunk le róla) hogy megismerjen egy fiút, főleg hogy a lányokat valamiért zavarja ebben a korban ha evés közben nézik őket. A net annyiban másabb színvonal, hogy megismerhetsz úgy lányt, hogy nem érdekel hogy néz ki meg az se érdekli te hogyan nézel ki. Nem mintha zavarna a külsőm akinek nem tetszik az szépen szólva elmehet, de neten mégis a személyiségét ismered meg. Gondolok arra ha nem kamu, vagy bármi egyéb az illető. AnoTalkon például remek lányokat ismertem meg, mai napig tartom velük a kapcsolatot más és más applikáción keresztül, de ennek az egyetlen hátránya hogy távolság, ugyanis ott nem lehet beállítani hogy csak xy város hanem véletlenszerű és nem mindegy hogy egy város vagy az ország két vége.
2017. máj. 21. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!