Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud olyan társkeresőt, ahol lehet társat találni?
csajokespasik: nem lehet írni senkienk
randivonal: nem lehet írni senekinek
badoo: nem ír vissza senki
Összegezve: Ha fizetek érte, mert már elszórtam rá egy rakat pénzt (10k) Nem ír vissza senki. Több oldal ki lett próbálva, párhuzamosan mentek, és semmi.
21 éves srác vagyok, és nem az a bulizgatós fajta. nincs gondom az internetes kereséssel. Elvileg mindenki beállítja milyen, és ezen feltételek alapján kapunk találatokat komoly társkeresőktől.
Tehát van olyan társkereső, ami 20-30 korosztály, és a nők léteznek rajta, és képesek válaszolni a kezdeményezésre?
parom.hu
Én itt több normális embert is megismertem.
2: Lehet írni ingyen, csak a mennyiség van korlátozva. Ezért általában mindenki megad egy e-mail címet már az első levélben, így már nincs akadálya a korlátlan írogatásnak.
Persze ajánlatos olyan e-mail címet megadni, amit direkt ilyenekre hoztál létre. Szóval ne azt használd, amit egyébként a barátaid ismernek csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!