Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan növeljem az önbizalmam?
-Alakíts ki magadnak öltözködési stílust, a zenei ízlésednek megfelelően, ne legyél tucat. (természetesen nyúlhatsz az alapokhoz [punk, rock, rap stb] de ezekhez érdemes a saját ízlésedből is hozzáadni valamit)
-Csiszolgasd az elmédet könyvekkel, hallgass diskurzusokat, legyen mindenről véleményed.
-Kérd ki a barátaid, ismerőseid véleményét, hogy mi az amit szeretnek benned (ezeket érdemes fejleszteni, megtartani, odafigyelni rájuk) és mi az amit nem szeretnek benned. (erre is érdemes odafigyelni)
-Sportolj.
-Találj magadnak valami hobbit. Gitározás, sakkozás, rajzolás, állatkitömés, fényképészet ... bármi.
-Beszélgess gyakran lányokkal, figyeld a visszajelzéseiket.
-Jutalmazd meg magad valamivel, ha úgy érzed hogy valamit jól csináltál / sikeres voltál. Lehet ez egy kávé, egy csokoládé, vagy bármi, ami kedves számodra.
-Foglalkozz a külsőddel. Legtöbben itt akadnak fent önbizalom terén. Legyél nagyon ápolt.
Most ennyi jut eszembe, szerintem kezdetnek bőven elég. Egy idő után meghozza az eredményét, én is elég önbizalomhiányos voltam, mostanság kezdem kinőni.
Sok szerencsét! :D
A beszédhiba nem lehet akadály. volt már korábban is fiú, akibe belezúgtam és dadogott. A mostani párom is dadog.
Szóval, ezen ne stresszelj.
A külső megint másodlagos dolog.
Megéri megcsinálni (nem megpróbálni, csinálni), mert tényleg megváltoztathatja az életünket. :) Nagyon nagy löketet ad már az első nap után, és az egész program teljesen ingyenes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!