Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan növeljem az önbizalmam?
Na akkor.
1.Ha azt hiszed hogy 18 évesen ciki hogy nem volt még barátnőd,akkor felvilágosítalak hogy nem az.Ha ez meg sem fordult a fejedben akkor ezt a pontot ne vedd figyelembe :D
2.Attol hogy volt 1-2 kudarcod nem kell letörni,mint a bili füle!Kismillio lány van még akik az eljöveteledre várnak :)
3.A család/rokonok szava szent :D
Igenis lehet mérvadó.
Nagyon sokáig az önbizalmam egyenlő volt a 0-val.(ezt már feldolgoztam 0,1-re.Lassan de biztosan :D)
Viszont a rokonok témája mindig az én szépségem,kedvességem volt.És...nemtudom.Segítettek valamennyit ezzel.Szóval jaaaa...:D
4.Ha visszajelzést szeretnél a külsődről,kulddhetsz képet. :)
És akkor máris kapsz visszajelzést :D
15/L
Nézz bele a tükörbe. Nézd meg jól magad és találd meg azokat a dolgokat amiket szeretsz magadon. És azokat próbáld kiemelni.
Egyébként csak kíváncsiságból de küldhetnél egy képet :D
Egyértelműen sporttal tudod növelni.
Keresd meg amit szeretsz csinálni és jó vagy benne.
És csináld a testnek és léleknek is jót tesz.
Én is ebben a cipőben járok. Rengeteg könyv van amik az önbizalom növeléséről szólnak. Én most jelenleg Bryan Tracy: Maximális teljesítmény c. könyvét olvasom csak ajánlani tudom. Vagy csak írd fel egy lapra, hogy milyen külső/belső tulajdonságokat szeretsz magadon és próbáld meg mindennap bővíteni ezt a listát.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!