Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek mi a véleményetek a "tumblisabb" lányokról? :D
Küldhetsz példát.
Gondolom, a Tumblr nevű közösségi oldalt gyakran használó lányokra célzol, de mivel nem vagyok fenn ezen az oldalon, nem tudom, hogy milyenek a tipikus ottani lányok.
Fogalmam sincs milyenek, de küldhetsz ide is példát.
16F
Rendben, várjatok, küldök konkrét én-példát.:D
Mivel a tumblr-ömet ismerősöknek sem merném linkelni (van egy-két cikibb posztom, amiket amúgy nem tervezek eltávolítani, csak nem vállalnám be, hogy nekem is vannak ilyen mélypontjaim :D), így azt hiszem, instagram a talán (?!) legmegfelelőbb.
:)
:))
Hát igazság szerint ismerek több lányt is aki tumblis, és sajnos ők nem túl kedves/szimpatikus emberek, flegmák, beképzeltek,2 hetente új pasi stb.....
De vannak normálisak köztük, volt is 1 akivel jóban voltam egy ideig, de egyszer csak elkezdett ignorálni úgyhogy megszakadt köztünk a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!