Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet lemondani a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet lemondani a lányokról, a barátnő utánni vágyról?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és nem volt még senkim,de nem is lehet, úgyhogy szeretném magamban eltemetni valahogy ezt az egész témát, valakinek sikerült már, vagy egyáltalán lehetséges?

Ui.:Saját magam miatt nem lehet barátnőm(elég hosszú a lista)

2016. szept. 18. 16:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
nekem sikerült: gondolj arra, hogy mi más jóra, ami nem pazarlás töltheted az idődet, nem kell feleslegesen ugrálnod, érzelmi hullámoznod, csak relaxált vagy, és tisztán tudod használni az agyad.
2016. szept. 18. 16:09
 2/21 anonim ***** válasza:
66%
Micsoda marhaság már ez?! Mért kéne lemondani?! Ne akarj már szándékosan ártani magadnak, és a természet törvényeivel szembemenni!
2016. szept. 18. 16:15
 3/21 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2016. szept. 18. 16:19
 4/21 anonim ***** válasza:
50%
Miért ne lehetne? Katolikus papnak készülsz? vagy egyszerüen aidses vagy és nem akarsz megfertőzni másokat?
2016. szept. 18. 16:31
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Küldd a listát.
2016. szept. 18. 16:42
 6/21 anonim ***** válasza:

En is azt hittem hogy nem lesz de lett

Az elsonek igaza van valamennyire de akkor meg ott van az hogy neked nincs masnak van te nem vagy olyan jo mint mas stb

2016. szept. 18. 16:52
 7/21 anonim ***** válasza:

En hobbizok :) (motor, kondi) melozok es elvagyok :) sajnos jon az osz mar nem lehet motorozni igy jobban raalok a kondira :)) nem megyek olyan helyekre ahol parok vannak mert akkor elojon az erzes hogy kellene de amugy nem is gondolok ra :)

Nekem az az okom hogy szerintem nekem nem valo a kapcsolat nem vagyok ra alkalmas. Se megszerezni se megtartani nem tudnam a lanyt igy meg felesleges :)

2016. szept. 18. 17:21
 8/21 anonim ***** válasza:

Nagyon nehezen.

#7 olyan nincs, hogy alkalmatlan vagy rá, vagy nem tudnád megtartani. Ahogy esélytelen emberek sincsenek.

L

2016. szept. 18. 18:23
 9/21 anonim ***** válasza:
Ne félj a kapcsolatoktól, hetes, sokkal gazdagabb lesz az életed általuk. Fiatal vagy ahhoz, hogy leírd magad. Dolgozni kell rajta, nem elmenekülni ideológiagyártással.
2016. szept. 18. 18:34
 10/21 A kérdező kommentje:

Tessék a lista 5-ös:

1.Nem vagyok kigyúrt(mèg)

2.Nem tartom magam magasnak

3.Nem vagyok jóképű

4.Nincs sok szabadidőm

5.Nem járok bulizni

6.Soha nem volt még barátnőm

7.Nem merek oda menni eggyetlen lányhoz sem

+1.Mások szerint nagyok az elvárásaim,szerintem pedig teljesen elfogadhatóak:

1.Ne fogyasszon alkoholt,vagy csak ritkán

2.Ne cigarettázzon(soha)

3.Ne legyen nálam nehezebb

2016. szept. 18. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!