Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet lemondani a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet lemondani a lányokról, a barátnő utánni vágyról?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és nem volt még senkim,de nem is lehet, úgyhogy szeretném magamban eltemetni valahogy ezt az egész témát, valakinek sikerült már, vagy egyáltalán lehetséges?

Ui.:Saját magam miatt nem lehet barátnőm.

2016. szept. 11. 20:38
 1/8 anonim válasza:
Mi az a ok?
2016. szept. 11. 20:41
 2/8 A kérdező kommentje:

Elég hosszú lenne,érthető módon megfogalmazni.

De tömören azért,mert idióta vagyok.

2016. szept. 11. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha egyészséges vagy, akkor ez nem fog menni. Csajozz be!
2016. szept. 11. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Biztos lesz valaki, aki nem fog idiótának gondolni, mindenkinek lesz valakije. De az, hogy önmagadat idiótának gondolod, komoly önèrtèkelèsi gondokra utal. Mièrt hiszed azt, hogy idióta vagy? Miben nyilvánul meg?
2016. szept. 11. 21:25
 5/8 Egyenes út ***** válasza:
100%
Heréltesd ki mgadat.
2016. szept. 11. 22:18
 6/8 1112 ***** válasza:
100%

Elszomorítasz a kérdéseddel. Valaki elhitette veled , hogy idióta vagy. Hagytad, hogy ő rádtelepedjen, és eluralkodjon rajtad, vedd vissza a véleményed fölötti irányítást attól a személytől, és ne az ő véleménye alapján határozd meg magad, hogy milyen vagy. Szerintem pl biztos nagyon aranyos, hát ezt meg, hogy idióta lennél, tényleg nem tudom mire vélni.

:(

2016. szept. 11. 23:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha te idiótának tartod magad akkor, az kihat az egész megjelenésedre! Gondold át miért tartod magad idiótának, ki mondta ezt neked? Tuti, hogy van/lesz olyan lány akinek te kellesz! Ne add fel!
2016. szept. 27. 13:35
 8/8 anonim válasza:
2016. okt. 2. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!