Mi a véleményetek a mai lányokról, fiúkról? 17/L
Szerintem a mai lányok főleg a te korosztályod rettentő ostoba.. és sekélyes.
Van kivétel, de ők is csak gyerekek akik megpróbálnak valahogy felnőtnek kinézni.
F/27
Nem akarnak kitűnni egyáltalán.
Szeretnek ugyanolyanok lenni. Ha divatba jönne a fiúknál a szempillaspirál akkor szinte mind használna. Lényeg hogy ugyan olyanok legyenek.
Még ha csak az öltözködésü(n)kkel lenne probléma...
A legtöbb ilyesmi csajnak a nagy farok kell, meg pénz töméntelen mennyiségben.
A fiúknak meg a szex, ami alól én se vagyok kivétel, de vannak kivételek (én nekem se mindig azon jár az eszem, csak mivel nem találtam olyan lányt, aki tetszik és komoly kapcsolatra való, ezért más lehetőségem nincs).
17/F
6-os, de , minden lány olyan. De minden fiú is.
A probléma az hogy nem értem miért kell "felnőttnek lenni" .. vagy úgy kinézni meg úgy viselkedni.
Oké lehet rosszalkodni, meg csínyeket csinálni de te azt hiszitek hogy a felnőtt élet márkás ruhákból, bulizásból áll és a lelki élet egyetlen aspektusa a szerelmi évődés mert "úristen a laci nem szeret viszont mert a krisztit szereti aki szerelmes justin bieberbe de már lassan áttér brad pittre. .... Úristen...
De valóban vannak olyan fiatal emberek akik probálnak a tanulásra koncentrálni és nem ri*ancnak/csövesnek öltöznek nap mint nap, de ettől mint mondtam nem lesznek felnőttek, csak mert EGY azaz 1 dologért felelőséget válallnak miközben a gondolkodás módjuk még mindig gyermeki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!