Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek a mai...

Mi a véleményetek a mai lányokról, fiúkról? 17/L

Figyelt kérdés
A nagy többség szerintem csak mutogatni akarja magát,de az ugyanolyan öltözködéssel nem fognak kitűnni a tömegből. Gondolok itt Nike Air Maxra meg ilyenekre. Nem mondom,hogy nem tetszik,de én akkor sem fogok így öltözködni,csak azért,mert ez a trendi.

2015. jan. 25. 10:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Azt hitted mi,10-es? nem minden srác olyan,aki azt a szexet akarja..Mert én se az vagyok
2015. jan. 25. 19:03
 22/26 anonim ***** válasza:
64%

A lányok olyanok, mint az almák.

A legjobbak a fa tetején vannak,

és a fiúk nem akarják elérni őket, mert félnek attól, hogy leesnek és megsérülnek.

Ehelyett inkább felszedik a földről a lehullott, rothadt almákat, amik ugyan nem olyan jók, de könnyű megszerezi őket.

Eközben a fa tetején lévő almák azt gondolják, hogy valami baj van velük, pedig csodálatosak és csak ki kell várniuk a megfelelő fiút, aki elég bátor ahhoz, hogy felmásszon miattuk a fa tetejére.

2015. jan. 26. 18:00
 23/26 anonim ***** válasza:
A fa tetején lévő almáknak ha lehet még háromszor akkora az egójuk, hiába szép az alma, ha belül rohad. Az egész almafa rohadtalmával, meg féreggel van tele.
2015. jan. 26. 18:20
 24/26 A kérdező kommentje:
De a fa tetején lévő rohadt almák között is vannak kivételek.
2015. jan. 26. 19:00
 25/26 anonim ***** válasza:
Én ebben már erősen kételkedem. Mind olyan kurv. büszke a hatalmas nagy semmire, hogy az hihetetlen. Leírtam már, de hiányzik a kedvesség, a szerénység, a báj. Nincsenek igazi, barátnőnek feleségnek való nők, csak kefélni való libák. Aki mégis normális, az meg ezer éve foglalt.
2015. jan. 26. 19:14
 26/26 david300 válasza:
Csak 3 szóval jellemezném ezt: Sok a selejt :D
2015. jan. 27. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!