Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a fogszabályzós lányokról/fiúkról? Kort, nemet írjatok!
Figyelt kérdés
Én fiú vagyok, sokan mondják, hogy fogszabályzós lányok ilyen csúnyák, meg olyan csúnyák, de nekem szvsz. nagyon bejönnek. 1. Mert van olyan lány, aki fogszabályzóval sokkal aranyosabb, mint anélkül 2. törődik a fogaival, ami jó :)
17/F
2010. jan. 29. 19:05
1/6 anonim válasza:
hát , őszintén hogyha 17 éves vagy, lassan szerintem ideje eljutni egy olyan szintre (szellemileg persze), hogy egy ilyen dolog ne nagyon lehessen szempont :)
2/6 A kérdező kommentje:
Nálam nem is szempont, de sok velem egyidősnél igen.
2010. jan. 29. 19:12
3/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos :) Egyáltalán nem csúnya, sőt...
16/F
4/6 anonim válasza:
hát nem kell neked törődni 'sok veled egyidőssel' :) akkor te már érettebb vagy náluk .
szerintem 1 fogszabályzó nem változtathat senki szépségén , és hogyha te már erre rájöttél akkor sokkal komolyabb gyerek vagy mint a társaid.
5/6 anonim válasza:
Mit számít hogy más mit mond?? az a lényeg h neked jó legyen..nem igaz?? Amúgy meg a fogszabis lányok..legalább törődnek a fogaikkal..hány olyan lány van h összevissza vannak a fogai..ez egy jó pont..egy idő után szép fogaik lesznek:D
6/6 anonim válasza:
Öhm mármint én a lányokról vélekedtem :D A fiúkat nem az én dolgom így nézni :D
második
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!