Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet lemondani a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet lemondani a lányokról, a barátnő utánni vágyról?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és nem volt még senkim,de nem is lehet, úgyhogy szeretném magamban eltemetni valahogy ezt az egész témát, valakinek sikerült már, vagy egyáltalán lehetséges?

Ui.:Saját magam miatt nem lehet barátnőm(elég hosszú a lista)

2016. szept. 18. 16:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
51%

Lelehet küzdeni ezt.Nekem már sikerült és tényleg bejött.Azóta megse jelent ez a barátnő téma.A módszere a tűz ellen tűzre hajaz.Tüzet csak tüztel lehet kioltani igy az érzést is érzéssel.Csináld ugy hogy nézzél valami olyat amibe boldog szerelmes pár van és miközbe nézed nyomj be valami keményet pl metál zenét.Vagy ha mit tudom én Suliba vagy nem tom hol vagy és ott látsz párt akkor fülest fel és kemény zenét neki.Vagy keres filmekből vagy animékből olyan jeleneteket amikbe üvöltenek mérgükbe,lőnek,kaszálnak stb.Nálam eddig bejöttek és azóta vissza se jött.Nálam is ilyan ha pl suliba meglátok egy párt akkor jön az érzés hogy de jó lenne egy lány akkor fogom fülest fel aztán mehet a slipknot:custer,devil in i.Vagy ha irodalmon a költőknek a szerelmi életét vesszük akkor is csak olyat hallgatok ami lent tartja azt az érzést.Ugyhogy igen lelehet nyomni ezt és ezt éves tapasztalatból mondom

19F

2016. dec. 25. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!