Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi jut eszetekbe az ilyen lányokról?
A szemüveges lányokról az jut inkább eszetekbe hogy okos , komoly , vagy inkább hogy kocka , és nyomi?
Vag, bármi más amire gondoltok azon kívül hogy nem lát jól?
És szerintetek milyen szemüveg most a divatos? Küldtök linket ?
Köszönöm a sok-sok választ :)
Szemüveges lány vagyok, dfe inkább kontaklencsét használok. Lusta vagyok, nem tanulok (bár igy is jó az átlagom, de pl a matek és kémia nem megy), népszerű, nagyszájú, vagány, inkább komolytalan, mint komoly...
Ezek az előitéletek...
Külsőség. Aki az alapján ítél igencsak felszínes. Ettől függetlenül nekem speciel tetszenek a szemüveges lányok, sugároz egyfajta komolyságot, eleganciát, intelektualitást ami vonzó és szexy. Persze egy nem szemüveges ugyanúgy lehet zsáner személyiség szóval nem feltétel de bejönni bejön. :)
Szerintem alapból divat már pár éve és egyre többeknek van. Ha a viselője stílusa határozza meg milyen keret ami hajához, az arca vonalaihoz, az ruházkodásához vagy eleve a személyiségéhez illik az a tuti hiszen a szemcsi is öltöztet. Ha ilyen gondod van a megfelelő üzletek személyzete biztos ad tanácsot és sok sok felpróbálása után te is megérzed melyik illik hozzád a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!