Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Biszex, ill. leszbikus lányok....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex, ill. leszbikus lányok. Ti hol szoktatok ismerkedni?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanott ahol a heterók.
2017. ápr. 2. 16:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Nincsenek ilyen ismerőseim, ezért neten próbálkozok, eddig nem nagyon jött be :S
2017. ápr. 2. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
De jo h vlk feltette ezt a kerdest! Engem is erdekelne lanyok irkatok!
2017. ápr. 2. 20:47
 4/8 anonim válasza:

Én neten szoktam, elég kevés sikerrel. Személyesen jobban szeretek ismerkedni, de az utcàn nem akarok leszólìtani lànyokat mert elég nagy az esélye, hogy heteró, és nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni se őt, sem pedig magamat. Olyan helyekre pedig nem járok ahol leszbi/biszex lányok vannak.

18/l

2017. ápr. 3. 13:37
 5/8 anonim válasza:

Főleg neten. Hatalmas a felhozatal, rengetek normális csajt lehet találni. Eddig minden barátnőmet neten ismertem meg.

Plusz leszbikus, meleg bulikban. Bár ide főleg lazulni járok le. Szerintem érdemes lenézni ilyen bulikra is, ha más nem, buliztok egy jót.

25/L

2017. ápr. 4. 18:34
 6/8 anonim válasza:
Előző vagyok, a Tindert is nagyon érdemes még kipróbálni.
2017. ápr. 4. 18:35
 7/8 anonim válasza:
Hát így elsőre nekem is a Tinder jut az eszembe, vagy esetleg más ilyen társkereső, csak azt kell bejelölni, hogy a csajszikat dobja fel, és utána mehet a húzogatás. Az utcán leszólítással meg az van, hogy úgy tudom ahogy a hasonló neműekhez vonzódóknál van egy ilyen "melegradar", hogy kb be tudják lőni, hogy ki az aki szintén a saját neméhez vonzódik.
2017. ápr. 7. 08:12
 8/8 A kérdező kommentje:
És ha tinderen azt állítom be hogy a lányokat dobja ki akkor azt láthatják esetleg más ismerőseim?
2017. ápr. 7. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!