Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet Győrben ismerkedni?
Győr környéki lány vagyok és fogalmam sincs merre lehetne ismerkedni.:') Szórakozóhelyet hiába keresek, programokat/bulikat sem találok. Van valakinek ötlete?
17/l
Szia :) 17/l
Győr környék detto ☺😊😄
Hát pedig elég szar hely. Én legalábbis utálok itt élni, de biztos van aki meg ezt imádja.
Amúgy ilyen szórakozóhelyeken kevés a normális lány, ha te is inkább "olvasós-otthonülős" vagy "túrázós" vagy hasonló kaliberű vagy, keress a hobbidhoz megfelelő klubot vagy társaságot. Én pl. szeretek táncolni, így hastáncra iratkoztam be. Remek hely az ismerkedésre. Bár azt ugye nem írtad, hogy fiúval vagy lányokkal, barátilag, párkapcsolatot keresel vagy mégis mi céllal..
21/L
Jajj bocsi!!! Elnéztem a kategóriát :D
Így még annyival kiegészíteném hogy bulikban pasit felszedni nem ajánlatos hosszabb távra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!