Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet Győrben ismerkedni?
Figyelt kérdés
Győr környéki lány vagyok és fogalmam sincs merre lehetne ismerkedni.:') Szórakozóhelyet hiába keresek, programokat/bulikat sem találok. Van valakinek ötlete?
17/l
2015. nov. 23. 01:51
11/16 anonim válasza:
Vannak pedig bulik jócskán 16f
12/16 anonim válasza:
Én soproni vagyok, de ebben a megyében tényleg lehetetlen találni bármilyen programot is, márha tényleg melegbulikat keresel. Eddig Pesten kívül nem nagyon láttam LGBTQ partikat, ott is keveset. :(
15/L
13/16 anonim válasza:
Én is Győr környéki vagyok , de Győrben max két lányt tudok , aki leszbikust , meg a megyéből még két biszexuális barátnőnet.
16/L
14/16 anonim válasza:
Most költöztem nem rég Győrbe dettó ak a téma 21F
15/16 anonim válasza:
Én is ezt akarom tudni csak 21F
16/16 anonim válasza:
Szerdánként egyetemistákkal és szórakozni vágyó fiatalokkal telnek meg Győr belváros bárjai, hogy kiélvezzék a föld adta örömöket. Tudnám ajánlani az üvegest, mint az idei év helyét, ahol a legtöbb időt kell sorban állnod a jól megérdemelt italodért. De ezen kívül még yolo,úri-muri,vendelin,lapos(csak merész személyeknek, mert tele lesz urakkal), club django stbstb. Hétvégén ha egy kis táncoláshoz van kedvetek, ajánlanám a Mamma miát, igaz kicsit idősebb a felhozatal, de a minőségi választék itt található meg, természetesen zenék terén :) A kérdezőnek esetleg ajánlanám a tindert, habár nem tudom mennyire komoly a nő-nő érája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!