Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék fiatalabb rock illetve punk stílusú lányokkal ismerkedni vagy beszélgetni?
Figyelt kérdés
fiatalabb alatt 16,15,14 értek2017. febr. 17. 09:26
2/13 anonim válasza:
Fb-s csoportok,bár soknak szerintem feltűnési viszketegsége van,de ez az én véleményem.
6/13 anonim válasza:
Én nem mindig, de nagyon gyakran hordok rockeres ruhákat. Nekem is lehet írni :)
14/L
7/13 anonim válasza:
Te is csaj vagy?
A koncerteken lehet a legjobban ismerkedni+ ha az utcán "leszólítassz valakit"
ha szeretnél írhatsz...
Nem különössebben látszik rajtam hogy "rocker vagyok"
(Pár bandás pólót hordok és ennyi)
16/L
8/13 anonim válasza:
#6 Attól, hogy ,,rockeres" (pff..) ruhákat hordasz, nem vagy rocker... Gondoltam szólok.
9/13 anonim válasza:
Ha gondolod nekem írhatsz. 16/L
10/13 anonim válasza:
#8-as! A rock zenét hallgatok, de nem mindig viselek olyan ruhákat, amik ezt tükrözik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!