Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell meghódítani egy lányt? (Többi lent)
Tudom, én még nem voltam párkapcsolatban, de lány vagyok ézért tudhatok, pár dolgot. Szerintem mindegy mit irsz (valami szia és a szia után szerintem, nem mizu?-t irj, mert azt a lányok többsége nem szereti, találj ki valami frappáns kérdést ami elindíthat egy beszélgetést) csak az a lényeg, hogy ne lépj túl hamar, azzal nagyon könnyen el lehet üldözni egy lányt. És minden üzeneted egy kérdéssel zárd, hogy ne fogyjatok ki a témákból beszélgetés közben. És ha a lány nem mutat érdeklődést, akkor se erőlködj, mert azt nyomulásnak veheti ami zavaró tud lenni. Ha nem ír vissza,ne írj neki egy 3. Sziát is. Türelmesnek kell lenni. Ja és az önbizalomhiányhoz annyit, hogy mutasd magad magabisztosnak a többi ember előtt, és akkor a többi ember is úgy fog viszonyulni veled, mint egy maga biztos emberrel, és egy idő után észre sem veszed, de maga biztos leszel. (van is egy ilyen idézet: Lásd annak amivé válhat, s azzá válik ami lehetne /Tchaikovsky/ csak úgy eszembe jutott😄)
Hát, remélem tudtam segíteni😅. Ha nem akkor mindegy. (bocsi a béna megfogalmazásért)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!