Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt barátom még, ez ciki?
Mindenkinek volt már kapcsolata körülöttem,KOMOLYAN MIMDENKINEK, csak nekem nem és olyan cikinek érzem.
Szerintetek gáz?
:((14/L
Nem ciki. Nekem 18 évesen lett először. Most is vele vagyok,már össze is költöztünk. Egyáltalán nem bántam meg,hogy ő az első. Ha együtt maradunk "örökre" nagyon jó sztori lesz az unokáknak. :) Én vagyok az eddigi leghosszabb kapcsolata,pedig már túl van pár lányon.. :/
20/L
14 évesen egyáltalán nem gáz, hogy nem volt még barátod... Emiatt ne érezd magad rosszul.
Én inkább azt mondom, az a gáz, amikor 13-14 évesen már kapcsolatban van valaki.
Nekem 15 és fél évesen volt először barátom, 17 évesen vesztettem el és tökéletes is volt így.
Attól hogy még másoknál divat, te ne vedd fel ezt a szokást. Majd lesz barátod, ha már testben és agyban is megértél rá. 14 évesen ez még nagyon korai, és ez nem csak sablon szöveg. Lesz még bőven időd randikra járni, csókolózni, együtt járni valakivel...
21/L
A 3-as hozzászóló vagyok.
Kedves 4-es, véleményedet megértem, és igen, igazad van, régen már tizenévesen anya volt az ember. De nem is feltétlenül éltek 70-80 éves korukig, mint manapság. :) Már 35-40 körül sokkal "idősebbnek" számított egy személy, mint manapság, így természetes hogy már fiatalon családot kellett alapítani.
Különben meg, jelenleg a járásról van szó... Ezt pedig szerintem fölösleges keverni a szüléssel, mert két teljesen eltérő témáról beszélünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!