Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ciki ha 18 evesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha 18 evesen meg nem volt baratom?

Figyelt kérdés
Annyira nem vagyok ronda lany azthiszem olyan atlagos .Mivel sportolok igy viszonylag jo alakom van csak a melleim elegge kicsik mar arra is gondoltam ,hogy talan emiatt nem tetszem a fiuknak ... Azt se lehet mondani,hogy valogatos lennek mert nem igazan nezem a kulsot es meg ennek ellenere sem talaltam meg ra a szerelemre .Mar olyan mintha ez csak.az almaimban letezne ,hogy egyszer pasim lesz
2015. dec. 13. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem ciki, miért lenne az?
2015. dec. 13. 18:49
 2/9 Santana_33 ***** válasza:
Mivel nem tudom, hogy nezel ki ezert nehez valaszolni a kerdesedre (kuldhetsz egy kepet ha szeretnel)... de ha nem a kulso az oka akkor valoszinuleg a belso, a szemelyiseged az oka
2015. dec. 13. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem se volt még barátnőm 18f
2015. dec. 13. 18:58
 4/9 A kérdező kommentje:
hat nem hiszem hogy a belsommel olyan nagyon nagy gondd lenne mivel alapjaban veve a fiuk szeretnek velem beszelgetni meg mindig mindenki.jokat mondd rollam,megsem kezdemenyeznek felem
2015. dec. 13. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Mutatsz képet? :)
2015. dec. 13. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem gáz :)

Ja és biztos nem a melleddel van gond, nem baj ha nem nagy, és ettől még lehetsz szép :)

2015. dec. 13. 19:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Mindenki életében máskor jön el a párkapcsolat. :)
2015. dec. 13. 20:09
 8/9 anonim válasza:
A kicsi mell nem ciki.. Biztos találsz egyszer valakit :)
2015. dec. 13. 20:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a helyzet, csak fiúban. Nekem bejön a kis mell, de kinek a pap, kinek a papné ;) Bárcsak találnék olyan lányt, aki velem jönne edzeni. Kitartás, biztos találsz valakit, aki majd megbecsül. Mellesleg furcsa, hogy edzel és még nem próbálkoztak be nálad.
2015. dec. 14. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!