Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok egy ilyen szemét ember?
Figyelt kérdés
Egy olyan fiút szeretnék, aki intelligens, nagyon szeret gondolkodni, én csak egy ilyen embert bírnék szeretni. Nem olyan nagyon nehéz ilyet találni, elég sok lehet belőlük. De az a baj, hogy nekem emellé olyannak is "lennie kell", aki vonzó. Az ideálom nem olyan hú de magas, és én sem vagyok valami szépség. Bár az észre fektetek nagyobb hangsúlyt, ha a fiú ducibb, csúnyácska, vagy csak egyszerűen külsőre nem az esetem, nem bírom szeretni... De ha ott állna a számomra lehető leghelyesebb srác, de egy átlagos gondolkodással, az sem bírna megmozgatni. És amennyire tudom, ezzel nem lehet mit csinálni, nem tudok megváltozni. Miért vagyok ilyen telhetetlen? Tudom, hogy találhatok olyan srácot, aki egyszerre okos is és helyes is. De ez meg csak a szerencsén múlna, és ezért undorodom magamtól, hogy nem bírnék valakit egy vonzó személyiséggel szeretni, ha a külseje korlátoz benne...2017. márc. 26. 20:09
11/11 anonim válasza:
Hat mindezt kombinalva nem lennek a helyedben... sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!