Szerintetek kelendő lenne a világban (a nagyvilágban azaz nem csak Magyarországon) egy olyan számítógép aminek használata nem roncsolja és terheli az ember szemét?
"A terveket már végiggondoltam. "
Ezen olyan jót derültem :) Köszönöm, így estére jól esett.
Az utolsó válaszolónak üzenem, hogy igen, megvolt a kettes, főleg mert 5-ös voltam belőle általánosban. Jelenleg pedig ha érdekel akkor 17 évesen 10. évfolyamban a Közép-Dunántúli régió egyik legkeményebb gimnáziumban a legkeményebb fizikatanárnál is megvan a stabil négyes úgy,hogy homan beállítottsagú vagyok elviekben.
Egyébként én legalább érdeklődök az iránt, hogy miből lehetne valamit csinálni és nem csak folyok az árral mint sokan mások. De ha ez esetleg zavar téged, akkor bocsi...
Leginkább azért kaptál negatív válaszokat, mert
1, nem a számítógép terheli/roncsolja a szemet, hanem a monitor, ami nem ugyanaz. (Használhatsz lyukkártyás számítógépet és huss, meg van oldva a probléma.)
2, a mai LCD monitoroknak nincs jelentős káros hatása a szemre. A régi CRT monitoroknak volt, de azok már eléggé a múlt ködébe vésznek. Az alapprobléma tehát már nem igazán létezik, így okafogyott az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!