Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdést azért tettem fel, mivel még nem volt barátnőm és kíváncsi vagyok a véleményetekre.Önbizalmam az nincs sok és suliban se voltam az a nagyszájú fajta.Már 21 éves vagyok és régóta vágyom egy rendes kapcsolatra, alkalmi kalandok meg sem fordultak a fejemben pedig sok barátomnak csak azon járt az esze.Van romantikusabb,vicces,hülyülős oldalam is, de komolyabb témákról és lehet velem beszélni.Sokféle zenét meghallgatok,szeretem az állatokat,animéket,videójátékokat,filmeket,sorozatokat.Ezenkívül szeretek sportolni pl.túrázás,futás,biciklizés.Bulikba nem járok.Rendes,segítőkész,őszinte srác vagyok.A kinézetem röviden: barna sűrű haj,barna szem,175-178cm magasság,testalkatom meg hát vékonyabb,kicsit sportos és azt szokták mondani rólam, hogy helyes vagyok, de mégis mindig leráztak amikor próbálkoztam.

Korra is kíváncsi vagyok szóval írjátok oda! Köszi :)

2017. márc. 24. 15:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen, igen most jön az én válaszomban is az hogy ez túl kevés infó stb. Egyébként engem érdekelne, hogy milyen személyiség is vagy pontosan. Ez persze mint mondták egy leiírásból nem derülhet ki. Rossz tulajdonságot nem írtál, nem is szoktak ilyen kérdésekben megfogalmazni magukról az illetők. Ha esetleg még is vagy ezek után úgy gondolod leírsz párat akkor nagy valószínűséggel nem a komolyabb rossz tulajdonságokat fogod leiírni mert azt az ember sokszor magáról se tudja. Szóval ennek az egésznek a lényege annyi lenne hogy tök jó hogy ezt így leiírtad de csak akkor lehet érdemleges választ adni ha ismer/ismerkedtek. Én szívesen beszélgetnék veled pár alkalommal, bár ezt gondolom nem számít mert én még csak 16 vagyok de ettől függetlenül amit leiírtam, még igaz.
2017. ápr. 13. 13:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Ezek alapján szimpatikus vagy. Viszont mivel nem ismerlek, nem tudok konkrét véleményt írni. "Senki sem állíthatja meg azt, aminek itt az ideje." Tehát a te időd is el fog jönni. Ismerkedj és egyszer össze fog jönni.

16l

2017. ápr. 13. 14:31
 13/17 M_Julcsi válasza:
Szerintem teljesen felesleges stresszelni. Előbb utóbb eléd fog állni valaki akiről sose gondoltad volna hogy összeilletek, és minden a helyére kerül. Ismerős érzés, de megéri várni. :) 20/L
2017. ápr. 13. 20:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, a leírtak alapján igen. Persze a külsőt képpel lehet csak megállapítani....L
2017. ápr. 21. 15:02
 15/17 anonim válasza:

21 évesen még animézel?

Nekem már csak emiatt szimpatikus vagy :)

17/L

2017. ápr. 21. 21:02
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,mindenkinek ment a zöld! :)
2017. máj. 13. 17:14
 17/17 anonim válasza:
Gyere édes! 97/L :)
2020. júl. 4. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!