Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek egy ilyen fiúval?
Sziasztok!
A kérdést azért tettem fel, mivel még nem volt barátnőm és kíváncsi vagyok a véleményetekre.Önbizalmam az nincs sok és suliban se voltam az a nagyszájú fajta.Már 21 éves vagyok és régóta vágyom egy rendes kapcsolatra, alkalmi kalandok meg sem fordultak a fejemben pedig sok barátomnak csak azon járt az esze.Van romantikusabb,vicces,hülyülős oldalam is, de komolyabb témákról és lehet velem beszélni.Sokféle zenét meghallgatok,szeretem az állatokat,animéket,videójátékokat,filmeket,sorozatokat.Ezenkívül szeretek sportolni pl.túrázás,futás,biciklizés.Bulikba nem járok.Rendes,segítőkész,őszinte srác vagyok.A kinézetem röviden: barna sűrű haj,barna szem,175-178cm magasság,testalkatom meg hát vékonyabb,kicsit sportos és azt szokták mondani rólam, hogy helyes vagyok, de mégis mindig leráztak amikor próbálkoztam.
Korra is kíváncsi vagyok szóval írjátok oda! Köszi :)
Ezek alapján szimpatikus vagy. Viszont mivel nem ismerlek, nem tudok konkrét véleményt írni. "Senki sem állíthatja meg azt, aminek itt az ideje." Tehát a te időd is el fog jönni. Ismerkedj és egyszer össze fog jönni.
16l
21 évesen még animézel?
Nekem már csak emiatt szimpatikus vagy :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!