Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek biszex fiúval?
Vagy ez problémát jelentene? Miért?
Kort is légyszi, köszi:)
Lehet van aki ettől irtózik..
De van aki elfogadja, ha szereted/szeret, akkor ez ne legyen akadály. :)
17/L.
Biszex.
Én személy szerint nem járnék biszex fiúval. Az még nem zavar ha az előző kapcsolataiban más lányokkal is élt nemi életet, hiszen ez vele jár. De hogy más férfiakkal az nekem nem elfogadott. Nincs bajom a meleg srácokkal, vannak is barátaim akik melegek, de legalább tudják kihez vonzódnak.
17/L
2-es:
Attól, hogy valaki biszex, még lehet kifogása az édes hármas ellen. Nem biztos, hogy minden erkölcsi érzék híján van. :)
Ha figyelne rám akkor persze.
Legjobb barátnőm is biszex és amióta tudom (a többi ismerősömmel ellentétbe) kifejezetten Örülök neki hogy úgymond ilyen különleges ember.
Tehát én még örülnék is.
14/l
A válaszommal nem megbántani akarlak, hiszen légy boldog valakivel, de én sosem jönnék össze egy biszex fiúval, hiszen úgy vagyok vele hogy aki egyszer egy pasi seggében matatott az belém ne dugja. De ez csak az én egyéni véleményem. Mint ember nincs veled problémám! :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!