Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok senkit se?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok senkit se?

Figyelt kérdés

Nem vagyok válogatós, átlagosan nézek ki, megvan a magamhoz való eszem és vicces vagyok (igaz ahoz hogy ez kiderüljön idő kell).

Szeretek beszélgetni, mindig meghallgatom a másikat.

Ennek ellenére esiig egyszer se volt szerelmem (a párkapcsolat szó használata még korai), egyáltalán senki aki érdeklődött volna irántam.

14/l

Tudom hogy nem kell rágörcsölni erre (főleg ilyen fiatalon), de szeretnék valakit.

2017. márc. 24. 14:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

14 évesen milyen szerelmet keresel? A párkapcsolatot gyorsnak találod,de a szerelmet nem? Az kell, hogy szeressenek? Szeretet hiányos vagy talán? Nem hiszem, hogy 14 évesen ilyen gondokkal kellene küzdeni. Őszinte barátokra lenne szükséged, akikkel jót beszélgethetnél.

Korán nyílt virágnak nincs többé kikelet.

2017. ápr. 5. 10:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Az előző voltam. Attól, hogy 14 évesen nem talált rád a szerelem, nem azt jelenti, hogy 4-5 év múlva sem fog, csak szépen kell várni.
2017. ápr. 5. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!