Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszeruen nem talalok senkit. Mi lehet a gond?
Az sosem árt, ha kigyúrod magad - én pontosan fordítva vagyok: kicsit duci voltam régebben, akkor nem is volt szerencsém lányok terén, aztán elmentem ketrecharcolni/kondizni, és teljesen más lett a helyzet.
Sajnos a külső nagyon sokat számít mostanság, de miért is ne lenne így? Nem a nagyszerű személyiségét látom meg én sem egy lánynak, aki szembejön az utcán.
Viszont van egy nagy igazság: magabiztossággal, jó dumával hamarabb csajozol be, mint negyvenötös karral. :)
19f
1. Válaszoló utolsó mondata nagyon igaz ;)
Ha szembejön velem egy kigyúrt srác, lehet megnézem, de ha tegyük fel mar a fejen látom, hogy nagyképű vagy hasonló, akkor nem kellene, meg akkor sem, ha o kezdeményez ( az más kérdés, hogy esetleg normális, csak nem tűnik annak, akkor esetleg)
Nyilván számít a külső, mint neked is a lányoknál.
De nem csak külső alapján ítél az ember
Külső megfog, belső megtart ;)
Szerintem mindenképp menj el edzeni, így az onbizalmadat is visszanyered egy kicsit, de nem kell azután sem mindig a lányokra várni, hogy kezdeményezzenek, te is oda mehetsz hozzájuk, sőt, az meg jobb, ha te mész oda :)
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? ( ha nem szeretnéd ide leírni, privátban is megirhatod :) )
Koszonom mind a ketto valaszt.
2.: volt mar ra pelda hogy kezdemenyeztem (eddig egyszer fordul elo) az a lany olyan is volt akiert megerte benazni de az eredmeny varhatoan pocsek lett. Mit kene, hogy kéne mivel te lany vagy tudod minek orulnel/nek ha egy fiu kozeledni probal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!