Mi a baj velem?! Akarmit teszek, akarmennyit tanulok, egyes lesz a dolgozatom egy tantargybol mindig. Egyszeruen nem fogom fel, hogy mirol van szo es mar nagyon el vagyok keseredve.
Azért azt fontos lenne tudni, hogy melyik tantárgy, ha segítséget is vársz. :)
Nyilván máshogy kell matekot és történelmet tanulni.
Fizikat a kovetkezokeppen tudtam en tulelni viszonyla jo atlaggal (4)
Elmeleti anyag- tanuld meg a kifejezeseket, torvenyeket, kepleteket es hasonlokat es mindig nezz hozza egy peldat h a dolgozaba fel tudd ismerni
Szamolas: a feladat szituaciojat fel kene ismerned a megtanult elmelet alapjan. Altalaban kapsz min. 2 adatot. Ezeket probald meg a kepletekben szereplo szimbolumokkal azonositani. Ha ez megvan nezd meg h a ket adatodbol milyen harmadikat tudsz kiszamolni. A kerdes is nyilvan igy fog kijonni, csak meg kell nezned h melyik kepletbol tudod kiszamolni amit kerdeznek.
Nekem annyi mazlim van h jo vagyok matekbol ezert ink az elmelettel kinlodtam h eldontsem most melyik ero hat a testre stb... Van am egy fizikapeldatar ahol feladatoke s valaszok vannak, en abbol gyakoroltam
Képzeld el.
Pl.: Térfogati hőtágulás. A kanna térfogata nő a hőmérséklet (pozitív irányba) változás által.
Én fizikával fogok emeltezni, kedvenc tantárgyam. Nagyon érdekes, az összes része. Minden törvénynek amúgy az alapja a dinamika alapja; a gravitáció (Newton I. Törvénye).
Nem is kell tanulni, maximum a képleteket.
Tudom 2015ös kérdés, de kinek kell segítség nyugodtan írhat, bár még csak 10.-es vagyok, tehát kvantumfizikába nem tudok segíteni, az elektrosztatikat meg picit elfelejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!