Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, mit érdemes?
Életembe egyszer fordult elő az, hogy " szerelmes voltam".
Legalábbis olyasmi állapot.
A hangjától szinte remegtem, a pillantása is elvarázsolt, tehát, nagyon-nagyon mély érzelmeim voltak iránta.
Ez volt 16 évesen.
Azóta meg semmi ilyesmi, pedig egyetemen millió fiú van, nagyon sokat látok, ismerkedek, és mégsem jön ez elő, pedig nem eröltetem, de már érdekelne, hogy miért.
Valamint már hiányzik egy párkapcsolat de mély érzelmek nélkül nem megyek bele, alkalmi se lenne rossz igaz,de vonzalom nélkül nem megy, és az sem alakult ki.
L
Nem kell feltétlenül beleremegni a hangjától ahhoz,hogy szerelmes légy. Nem kellenek ennyire részletekbe menő dolgok ahhoz,hogy valaki iránt így érezz. Enélkül is lehetsz szerelmes. Soha ne az előzőt keresd a többiben, mert az a lehető legnagyobb hiba. Így mentek már tönkre házasságok is.
Valószínűleg nehezen esel szerelembe, amin nem lehet változtatni. Az viszont nagyon jó,ha egy párkapcsolatba csak érzelmek mellett mész bele,mert másképp nem érdemes. Keresd a szerelmet, de ne az előző fiút.
Alkalmi kapcsolatra pedig ne is gondolj, és sajnálom és kerülöm az olyan lányokat, aki odáig süllyed.
Amit tehetsz az az ha vársz persze közben lehetnek futó kapcsolataid is mert az nem árt de mélyebb érzések nélkül ne tervezz nagyon hosszu időre de ez csak az én véleményem
17/L
Szerintem kevered a szezont a fazonnal, a mély érzelmek nem azt jelentik, hogy valaki nagyon tetszik és ezáltal sokfajta érzést vált ki benned. A mély érzelem azt jelenti, amikor valakit már ismersz, együtt élsz vele és imádod, mint embert. Természetesen a külső, hang, hasonló dolgok is számítanak, de csak az első pár hónapban, amíg nem szoksz hozzá. Utána éveken át már a személyisége az, ami számít, amit csak akkor lehet megismerni, ha együtt él a pár, legalábbis ez az én tapasztalatom. Amíg hetente néhányszor találkozik a két ember, addig úgyis csak örülnek egymásnak, de ha együtt élnek, akkor bizony minden tulajdonságuk előjön, lehet hogy amiatt fogsz szakítani valakivel, mert hülyén rakja vissza a fogkefét. Pár év után ez is az őrületbe tudja kergetni az embert.
Szóval sok szerencsét, biztosan jön nemsokára valaki, de a szerelemhez idő kell, a hirtelen vonzalomhoz nem.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!