Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a "ducibb" lányok tetszenek, mennyire ducit ért ez alatt? Én már túl sok lennék?
Figyelt kérdés
Sajnos még jobban meghíztam, már 74 kiló vagyok (és ehhez nem túl magas, 163 centi). Aki a "ducibbat" szereti, annak ez már túl sok?
16/L
2017. márc. 21. 13:17
11/19 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van!
12/19 anonim válasza:
még ha híznál azzal se lenne baj :)
13/19 anonim válasza:
Semmiképp ne fogyózz! Az csak rontana a helyzeten.
Kicsit tényleg dundi lehetsz, de nem vészes. Mozogj sokat, és ne egyél szemét kajákat.
14/19 anonim válasza:
Nem hinném, hogy "súlyosan megrövidítené" az életét. Nekem is hasonlóak a "paramétereim" de közben sportolok (versenyszerűen) és nem érzem azt, hogy emiatt megrövidülne az életem:D
Úgyszintén 16/L
15/19 anonim válasza:
Én 15 vagyok a te magassagoddal es 87 kilóval ;D Nyugi :D
16/19 anonim válasza:
"nem érzem azt, hogy emiatt megrövidülne az életem"
Ezt szeretem a nőkben!
Ez egy érv...
17/19 anonim válasza:
Jaj,de idióták vagytok,10 kg felesleg hogy rövidítené már meg az életét? Inkább az ilyen f..sszopók viszik sírba az embert!
18/19 anonim válasza:
A kérdés, hogy oszlik el rajtad és mennyire nőies. Ezt képről lehet csak megmondani, nem 2 számról.
19/19 anonim válasza:
Leiras alapjan nem lehet rossz.. bar en alapbol az alacsonyabb ducibb lanyokat szeretem szoval lehet kicsit elfogult vagyok hehe 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!