Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedhetek meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetek meg egy olyan lánnyal, akinek nagyon kevés barátja van, utálja az ékszereket és a sminket, és aranyos?

Figyelt kérdés

Nem tudom hol találhatnék ilyen lányt.

A társkereső weboldalakat utálom, sok sok órám elment rá, csak olyanok vannak ott, akik nem az eseteim.

Olyan hobbim nincs amiben nők is vannak.

És nagyon kevés szabadidőm van.

Hol lehet egy olyan lányt találni, aki suliból/munkából hazamegy szüleihez vagy osztott albérletbe, esetleg saját lakásába (ami nem drága, mert nekem sincs sajátom és az fura lenne). Tévét néz, csöndben netezik, heti 1-2 alkalommal űzi a kis különleges hobbiját. Picit nem baj ha rocker stílus, de az sok esetben káros szenvedélyekkel jár, amit utálok, szóval nem fontos, nem is tudom miért írtam :) Lehetne kicsi zárkózottabb, mert sokat veszekednek a szülei mint nekem. Legyen érdeklődő, picit vagy közepesen okos, aranyos, néha zizi... de ne beszéljen túl sokat, szeretem a nyugit. Élvezzen egy együtt DVD-zést, egy mozit sétát, túrázást. Motiváljon és mesélje el a céljait hogy motiválhassam. Ilyen kis egyszerű dolgok, tudjátok. .... hjaj... HOL vagy? hm? ajaj mindjárt megtelik a karakterlimi

2017. márc. 17. 22:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hasonlítok az imaginary gf-edre.

Kis különleges hobbim nemigen van. A szüleim már nem veszekednek, mert apám összecuccolt és lelépett. Mondhatjuk, hogy közepesen okos vagyok - de miért nem lehet az illető nagyon okos?

2017. márc. 18. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!