Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el?
Ahh ezzel én is így vagyok. 😟Volt egy srác vagyis van is. Kb 1héten át beszélgettem vele elég sűrven. Mármint mindennap órahosszákat.Egy kicsit depis a srác. Na egyszer kijőtt beszélgetésre és megkérdeztem nagyon ráakaszkodtam-r. Azt mondta igen. Nagyon rosszul esett,hogy nem szólt. Mondtam neki,hogy akkor írjon amikor akar és akkor fogunk beszélni. Erre azt mondta ő nem fog írni,írjak én amikor majd akarok. Na már nem értettem semmit. Mondtam neki,hogy akkor nem írok mert látom,hogy nem érdeklem őt.Erre meg azt mondta nem úgy értette. Ahhh. A bonyolult férfi agy.
Na de szóval kb 2hétig bírtam és ráírtam. Erre a végén ősszevesztünk. Mindegy min... Ez volt 1hete. Most ott tartok,hogy megint ráakarok írni. Mindig az ilyen sötétvilágúak vonzanak csak tudnám mi a francnak. Mert őt 100% nem érdeklem.Argghhhh.
Na bicsi,hogy hosszú lett meg érthetetlen,csak olyan jó volt ezt leírni.
De kedves kérdező nem tudom,fogalmam sincs,hogy tudnék én is leszokni arról,hogy ne írjak rá...19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!