Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék lovas lányokat?
Figyelt kérdés
2017. febr. 19. 16:57
1/9 anonim válasza:
Nyolc évig lovagoltam. De már egy ideje nem. Számít?
L
2/9 anonim válasza:
Osztálytársam most lovagol éppen és ezen a pályán szeretne továbbmenni
3/9 anonim válasza:
Nagyon sok van, jómagam is díjugrató vagyok.
Csak sajnos, ebből sok az aki nem veszi komolyan, egy héten egyszer elmegy és ő a nagy lovas és fogalma sincs mennyibe kerül ez a sport saját lóval, és megfelelő edzővel.Szóval sok van, csak kevés a színvonalas közte.
L
5/9 anonim válasza:
Rengeteget ismerek. Legismertebb jellemzőjük, hogy facebookon a lovaikkal pózolnak.
6/9 anonim válasza:
Miért fontos hogy lovas legyen? Amúgy meg nézd meg az istállóban.
7/9 anonim válasza:
Lovardákban? Ahova én járok kb csak lányok vannak.
17/L
8/9 anonim válasza:
Facebookon nem szoktak a lovaikkal pózolni. Menj el lovas táborba. (Ahova én járok táborba ott a két nem egy szobában is alszik)
14/L
9/9 anonim válasza:
Nálunk a lovardában szinte csak lányok vannak! Én 7 éve lovagolok! 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!