Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találhatnék barátot?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnék barátot? (Nem társkeresési céllal írom)

Figyelt kérdés
Az a nagy helyzet, hogy beteg vagyok, magántanuló, és nem járok bulizni... Nem is tudnék. Viszont, ha már lehet, hogy a felnőttkort sem élem meg, nagyon szeretnék barátot. Csak ugye ebben a korban egy fiút se érdekelnék szerintem.
2016. dec. 3. 21:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

ebben a korban? hány éves vagy? kise mehetsz? ha nem tudsz élőben ismerkedni, akkor elég kicsi az esélye, nem akarlak elszomorítani, csak őszinte voltam, próbálj meg akkor valami tinitárskeresőt, vagy valami facebook oldalt..

17F

2016. dec. 3. 21:34
 2/12 A kérdező kommentje:

15 éves vagyok.

Ne aggódj, nekem aztán nem fáj az őszinteség :D

Kimehetek én, csak eléggé rossz érzés ahogy megbámulnak

2016. dec. 3. 21:37
 3/12 anonim ***** válasza:
milyen betegséged van?
2016. dec. 3. 21:38
 4/12 anonim ***** válasza:

Miért bámulnának meg? amúgy meg, javíts ki ha tévedek, de mivel bent élsz a házban gyakorlatilag, akkor 2 opció áll fent, folyton filmeket és sorozatokat nézel ( esetleg animéket) vagy olvasol.. Gondolom valamelyiket hobbiszinten űzöd, szóval keress olyan srácot, akiv ugyanazt teszi amit te, mert akkor csinálhatnátok együtt. Pld ha filmeket néztek, megnéztek egy filmet és utána átbeszélitek a történetét az észrevételeiteket, könyvnél is ugyanez lehet :D Ezért is végtelen lehetőség a beszélgetés, nem is értem, hogy lehet azt mondani, pff nem tudok mit kérdezni meg miről beszélni..

17F

2016. dec. 3. 21:44
 5/12 A kérdező kommentje:

Rák, legyen elég ennyi... Anorexia, depresszió, de ezek semmik

Van egy elég feltűnő dolog rajtam, ami miatt észrevehető, hogy beteg vagyok

2016. dec. 3. 21:48
 6/12 anonim ***** válasza:

esetleg valami gép? ami segíti az állapotod? vagy kihullot a hajad :'(.. Hát ha azt írom sajnálom, az valószínűleg semmit nem ér, mivel tudom, hogy a legutolsó dolog amit vár az ember az ilyen helyzetben az a sajnálat.

Ez esetben nem tudom, egy egész erős lelkűnek mondó fiút kéne, hogy találnod, aki azt mondja, hogy veled leszek és nem tőrök meg, de mikor meg vége lesz, akkor meg tuti összefog törni lelkileg, akármennyire erős, főleg ha közben halálosan belédszeret.

2016. dec. 3. 21:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Magamtól nehezen kapok levegőt,és egy ezt segítő dolog
2016. dec. 3. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Értem és akkor egy kérdésem maradt, miért is jó neked, hogy eljátszod a Csillagainkban a hiba egyik főszereplőjének a szerepét?? én tényleg nem akarok vádaskodni, már az első pillanattól kezdve ezt gondoltam, ez nekem gyanús, persze ha nem, akkor bocsánat.

17F

2016. dec. 3. 22:00
 9/12 A kérdező kommentje:

Azért mert én is rákos vagyok? :D Hát köszönöm

Ez nem olyan, mint annak a csajnak.

2016. dec. 3. 22:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Ó... Netes chat? Aztan abbol lehet eloben talalka. Ha talalsz baratot, aki feltetel nelkul szeret, lelkileg is jobb allapotba kerulsz, es az kihat a testre is! Az a mondatod, hogy talan a felnottkort sem ered meg, sziven utott... De ne legyen igazad!
2016. dec. 3. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!