Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék normális lányokat?
Figyelt kérdés
Tehát: Lehet vele értelmesen beszélgetni, nem folyton a telefonját bámulja, nem folyton azzal törődik hogy hogyan nézzen ki, legyen értelmes, szép, kb csak ennyi lenne, de én még ilyet nem nagyon láttam....
Az ÉRTELMES válaszokat előre is köszönöm!
2016. szept. 20. 20:03
1/9 anonim válasza:
könyvesboltban, kávézókban, parkokban
2/9 anonim válasza:
ez attól is függ mondjuk h hogy nézel ki ha nem vagy egy érdekes ember, akkor ne nagyon várd hogy a szép és okos lányok körülrajonganak
3/9 anonim válasza:
... a kérdésed értelmetlen. Vannak néhányan, csak jobban körül kell nézned, és látnod is kéne. A nyavalygást pedig be is fejezhetnéd.
L
6/9 anonim válasza:
Engem meg az érdekel hol vannak normális fiúk..
7/9 anonim válasza:
Szoval legyen szep,de ne torodjon folyton a kinezetevel.
Altalaban az a szep,aki figyel arra,hogy csinosan alljon rajta a ruha,ne legyen kocos a haja,ne kenodjon el a sminkje. De oke...
8/9 anonim válasza:
Az utcán, a buszon, a boltban, a kocsiban, a szomszédban, a sportpályán, a suliban, a moziban, a kávézóban, a hegyen, a patikában, a fogászaton, a csatornában, a repülőn, az éttetemben, a fodrászatban, a kondiban, az étteremben, a gyárakban, az egyetemeken, a bálban, a koncerten, a pékségben, a bányában, a piacon, az uszodában, az erdőben..... de egy biztos, nem otthon a géped mellett.
9/9 A kérdező kommentje:
utolsó előttihez lenne a kövi:
Legyen szép értem hogy törődik magával de ne vigye túlzásba stb... ilyen olyan műköröm meg ezek a hülyeségek
2016. szept. 21. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!