Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krampusz77 kérdése:
Lányok! Mi a véleményetek a hosszú hajú fiúkról?
Figyelt kérdés
Vállig érő,copfba rakható hosszú hajat értem.Nagy probléma ha a fiúnak nagy szívevan ,kissé félős, tapasztalatlan párkapcsolat terén,de hűséges,vékonyabb testalkat,de hosszú a haja?2017. febr. 13. 15:58
1/11 anonim válasza:
Tuti meleg vagy, vizsgáltasd ki magad!!! Aztán meg a gyógymód a giotin lesz.
lányok hátrány a kézszőr?
hátrány az ha egy fiú tud lassan futni, de gyorsan is?
Kb ezekhez hasonlítanám a kérdésed meg a többi ilyen jellegű kérdést.
2/11 anonim válasza:
Nekem teccene ... De ugy is ha felol tenned copfba es oldal felnyirva lenne kicsit es hajad felol oldalra tudod tenni es ott hosszu es szexi :) ha van kedved irj :) 16/L
3/11 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy milyen egy srác haja, általában mindenkinek más áll jól. Láttam olyat akinek kifejezetten a hosszú áll jól. Ne foglalkozz a külsőségekkel, a külső az tényleg csak külső hiába néz ki valaki jól ha belülről egy nulla. Nemhiába van a mondás külső megfog belső megtart. Hidd el, van az a lány akinek ez a típus tetszik amit te elmondtál, ugyanis nem vagyunk egyformák.
4/11 anonim válasza:
Ha mellé rocker, elvehet feleségül.
5/11 anonim válasza:
Én eddig nem voltam túl hosszú haj párti, de múltkor láttam egy olyan hosszú hajú srácot, aww... Szóval van akinek jól áll. Felős meg ne legyél, az önbizalom sokat számít. :)
6/11 A kérdező kommentje:
Rocker persze:):D köszönöm a válaszokat,több ilyen ember kéne ahol elek 😊😂
2017. febr. 13. 17:21
9/11 anonim válasza:
Abszolút nem mindegy, hogy milyen a hajad (vékony vagy vastagszálú, göndör vagy egyenes) és milyen az arcod hozzá. Van, akinek jól áll, van, akinek nem.
10/11 anonim válasza:
Nekem az a véleményem hogy, Bejönnek a hosszú hajú pasik.
Magával, a személyiséggel sincs baj.
18/l/szintén rocker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!