Semmi. Nem attól függ, hogy valaki milyen ember, hogy milyen hosszú a haja :D
De egyébként nem vagyok különösebben rákattanva a hosszú hajra. Viszont van olyan barátnőm, aki direkt ezt imádja.
Hát azt kell, hogy mondjam mint fiú aki próbálta a hosszú hajat, hogy nem olyan rossz dolog az, de tény ami tény a rövid haj se rosszabb, se jobb.
Azt vettem észre mikor hosszú volt a hajam, hogy ha ki volt engedve akkor sokkal szétszórtabbak voltak a gondolataim, érdekes módon mikor össze volt kötve. Ezzel a tapasztalattal már értem azt, hogy miért olyan érthetetlenek a lányok gondolatmenetei, amivel nincsen semmi gond.
Nem kell vele órákat tölteni, kefével átfutsz rajta, és fullos. Na ez a szőke hullámosra igaz.
Nekem volt, de nehezen viseltem, kb minden nap, de legfeljebb minden másnap mosni kell. Az a húzósabb. Nyáron rohadt meleg. Most így kopaszan sokkal kényelmesebb :D
Nekem volt hosszú hajam. Nyáron valóban nem a legtutibb.
Viszont volt olyan eset, hogy jelentkeztem egy céghez melózni, akinek a főnökét régről ismertem. Csak akkor hívott be interjúra, mikor megtudta, hogy levágattam a hajam, mert emberekkel kellett volna foglalkoznom és a hosszú hajjal az igénytelenséget vonta párhuzamba.
#8 - esetleg előttük állva ismételd meg a kijelentésed:
9-es: nagyon jó volt a válaszod. :D
Én kb. 10 éves koromtól kezdve odáig vagyok meg vissza a hosszú hajú fiúkért, egyszerűen megőrülök tőlük :D
Eddig 2 barátom volt, csak egyiküknek volt rövid haja, de a mostani barátommal (szintén hosszú a haja) most leszünk 3 évesek. :)
Valahogy az ilyen fiúk sokkal elvontabb gondolkodásúak, különcök, művésziek és tapintatosabbak.
Ahogy észrevettem, a barátnőjükkel is figyelmesebbek és romantikusabbak, tisztelik a párjukat.
Meg jó érzés ölelés, csók, stb. közben beletúrni a kócos hajukba ;) :P
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!