Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda lányok! Ti eddig hány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda lányok! Ti eddig hány fiúval csókolóztatok?

Figyelt kérdés

Úgy össszességében, hogyan viszonyulnak hozzátok a fiúk? Van(nak) "udvarló(it)ok"? Ha igen, mi tetszik a fiú(k)nak rajtatok/bennetek? Kort is, légyszi!

Kiemelném, hogy a kérdésem a "közvélemény" szerint ronda arcú lányokhoz szól!

Kíváncsi vagyok, sorstársaim, akiknek nem csinos pofit dobott a gép, hogy hogyan boldogultok az ellenkező nemmel (és, ha sikeretek van a fiúk körében, azt milyen külső/belső tulajdonságokkal, stílussal és viselkedéssel értétek el).

2017. jan. 27. 18:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Á, már csak az hiáyzott. hogy lehülyézzenek... :D Ez egyre jobb lesz.
2017. jan. 27. 18:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a szépség relatív....

L

2017. jan. 27. 19:17
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

:DDDDDDDDDD

Én úgy egyáltalán ronda vagyok, nemcsak arcra, de alakra is (valamennyi túlsúly, de ne ilyen 80-90-re gondolj, azért annyira nem, meg magas is vagyok viszonylag), az arcom pedig inkább olyan...furcsa. Főleg az orrom és a fogaim, általánosban hatodikig folyamatosan piszkáltak miattuk elég durván.

Nos, lehet, hogy csak én vagyok szerencsés vagy jó a kisugárzásom, mindenesetre eddig kettővel és nem vagyok idősebb nálad. Mindkettővel kapcsolaton belül történt, habár az egyik csak egy egyhetes kapcsolat volt, a másik kapcsolat pedig még jelenleg is működik:) (mondjuk ez nem annyira régen volt :D)

Nem azon múlik a dolog, hogy szép vagy-e. Ha magabiztos és ápolt vagy, úgyis találsz majd olyan fiút, aki elfogad és szeret úgy, ahogy vagy.

2017. jan. 27. 19:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén fogalmam sincs, hogy ronda vagyok e vagy sem... Szerintem elég jelentéktelen, unalmas és átlagos arcom van, meg úgy összességében nem vagyok nagy szám. Persze hallottam már jó párszor az ellenkezőjét, de ezt viszont tapasztaltam is szóval passz. A kérdésre válaszolva 5 fiúval csókolóztam... Randin, bulin, így jött össze. Viszont barátom még sosem volt. De szerencsémre igazából elég aranyos meg kedves fiúknak tetszem általában, van hogy jól is néz ki tényleg, van, hogy kevésbé. De hát senki sem tökéletes :)

17/L

2017. jan. 27. 19:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Van itt olyan lány, akinek nem számít a külső, és esetleg ismerkedne is egy több lány szerint is rondának tartott fiúval? Komárom-Esztergom megyeiek, illetve környékbeliek írjanak.. 20/F
2017. jan. 28. 12:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Lehet sokan lepontoznak majd emiatt de szerintem nimcsen olyan hogy csúnya lány. Szerintem két fajta lány van az egyik akire mindenki azt mondja szép a másik nem mindenkinek tetszik de akinek igen annak nagyon. Amit meg sok önbizalomhiányos lány elfelejt,hogy senki sem tökéletes lehet hogy valakinek szép az arca de mondjuk teljesen lapos feneke van vagy bármi ilyesmi de szép kisugárzása lehet mindenkinek csak meg kell találni milysn ruhák smink haj áll a legelőnyösebben.

Egyébkènt én is úgy látom hogy azok a lányok akik nem a leg előnyösebb külsővel rendelkeznek sokkal sikeresebbek kapcsolat terén mert a fiúk bátrabban ismerkednek velük.

2017. jan. 28. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!