Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti eddig hány fiúval/lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti eddig hány fiúval/lánnyal csókolóztatok?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, és körülöttem minden lány elég sok fiúval csókolózott már. Van olyan, ami több, mint 20-szal, de a 10 minimum. Tőlem is kérdezték, megmondtam, hogy 4, és kiröhögtek. Ez most komolyan ciki? Nem értem. Szerintem azért meg kéne válogatni, de lehet, hogy akkor én gondolom rosszul. Ti mit gondoltok?

Fiúk válasza is érdekelne azért.:)

2015. okt. 31. 19:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
16 éves hím egyed vagyok és az eddigi összes csókjaim száma megegyezik a nullával. Köszönöm!
2015. okt. 31. 19:03
 2/15 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem a ciki, amit a többi lány csinál. Most őszintén, mi kihívás van abban egy lánynak, hogy egy fiúval csókolózzon? Mitől akkora fegyvertény ez? Ha egy lány felkínálkozik egy szingli srácnak, biztosan nem ellenkezik, de sokszor akkor sem, ha van párja. Fordítva azért nem olyan egyszerű a fiúk helyzete, szóval egy fiú számára még valahol elfogadható, hogy ez dicsőség.

Hozzáteszem, a 4 sem olyan kevés.

2015. okt. 31. 19:06
 3/15 anonim ***** válasza:
Mindössze 1, de vele már több mint 1 éve:) Az a gáz amit a többi csaj csinál. Nem mindig az a normális amit a többség (a környezetedben, mert normálisabb helyeken ez nem így szokás) csinál. 18l
2015. okt. 31. 19:10
 4/15 anonim ***** válasza:

fiú 4

lány 2

17/L

amúgy meg nem ciki szerintem egyáltalán. nem értem h másoknak mi volt ezen vicces :D

2015. okt. 31. 19:17
 5/15 anonim ***** válasza:
Az a "ciki",amit a többi lány csinál...
2015. okt. 31. 19:23
 6/15 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki. Én is 16 éves lennék és nőnemű bár már közelebb vagyok a 17-hez mint a 16-hoz

És én még csak egy fiúval csókolóztam. Kinevettek engem is de szerintem ez is csak őket minősíti. Egy férfi sosem egy olyan lányt akar majd magának akit könnyen megszerez hanem akiért küzdeni kell.

És egyépként meg nézd meg ki nevet ki. 16 évesen szerintem nem kell semmit elsietni. Hiszen még előttünk az élet. És még most csöppentünk ezekbe a dolgokba bele szerintem...vagy rosszul gondolom? Na mindegy...

Ne törődj velük. Csak fel a fejjel :) :)

2015. okt. 31. 19:24
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem mèg a nègy is tùl sok ès ez az igazàn ciki.
2015. okt. 31. 19:40
 8/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, én sem csókolóztam még, de nem is szeretnék akárkivel, csak akkor, ha találok egy olyan fiút,aki úgy érzem hozzámvaló. 15/L
2015. okt. 31. 19:55
 9/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is sok a 4, de még elfogadható, ha mondjuk aktuális barátokkal volt, nem "csak úgy".

18/F

Én most tartok 3-nál (+1; az első, borzalmas volt, inkább szájrapuszi volt)

2015. okt. 31. 20:17
 10/15 anonim ***** válasza:
4 lánnyal :)
2015. okt. 31. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!