Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti csókoloztatok már lánnyal? Ha igen milyen volt?
Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 20:21
1/11 anonim válasza:
igen.. de hetero vagyok amugy. :) ugyanolyan mintha egy sráccal smárolnál, csak itt tudod hogy a másik illető, az csajszi.
20.L
3/11 anonim válasza:
egy próbát meg ér mindenkinek. :)
1. voltam
5/11 anonim válasza:
Igen. Nem volt tul nagy elmeny :D semmi kulonos nincs benne szerintem.
6/11 anonim válasza:
Igen, néhány lánnyal eljutottam már ilyen intim helyzetig. :)
Az eddigi tapasztalataim elég vegyesek. Volt olyan, akivel "semmi extra", nem volt maradandó emlék, de olyan lány is volt, akinek a csókjától teljesen felforrt a vérem, majd kiugrottam a bőrömből a vágytól. :)
21/B/L
8/11 anonim válasza:
Azt is megírhatnák azok a lányok akik még nem csókolóztak másik lánnyal, de nagyon szeretnének, hogy miért is? Ha nem vagytok leszbikusok vagy biszexek miért "kell" kipróbálni egy másik lánnyal való csókolózást! A többiről nem is beszélve, mert ugye sokakban ez is felmerül!
9/11 anonim válasza:
Azért,mert egyszerűen még nem találtam olyan lányt,akivel igazán ki akarnám próbálni! Ennyi.
10/11 anonim válasza:
Még nem volt szerencsém, de szeretnék. A gond hogy leginkább buliban lehet ilyen helyzetbe kerülni de ha már fiúval nem volt túl romantikus az első, lánnyal szeretném hogy az legyen. De majdcsak találok valakit egyszer...17/bi/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!