Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt szégyen?

Figyelt kérdés

17 éves srác vagyok, és még sosem volt barátnőm.

Az utóbbi 2 évben folyamatosan kezdeményeztem ahányszor csak tudtam, minden alkalmat meg ragadtam, még azokat is amikor tisztában voltam vele hogy nagyon kevés esélyem van.

De soha nem kaptam mást csak visszautasítást, amin persze nem lepődtem meg, hiszen nem vagyok egy Adonisz, de ezt a visszautasítást az esetek kb 85 százalékában megalázó módon kaptam úgyhogy most már egy jó ideje fel is hagytam a próbálkozással, tudom hogy ez nem túl férfias viselkedés, de így látom a legjobbnak, a jelenlegi környezetemben úgy vélem hogy nem érdemes már próbálkozni.

Na de a lényeg az egészben az, hogy az ismerőseim állandóan azzal jönnek hogy: "Szerezz már egy barátnőt végre." Meg azzal hogy: "Ha nem is akarsz kapcsolatot akkor legalább veszítsd el a szüzességed." De én nem szeretném csak úgy egy szinte ismeretlen lánnyal, olyannal szeretném akit szeretek.

És persze a rokonok is sokszor felhozzák hogy "Na van már barátnőd?" "Mikor hozol haza végre valami lányt?"

És már elég kellemetlenül érzem magam amikor előjön ez a téma családi összejöveteleken vagy amikor találkozok ismerősökkel, egyre inkább úgy érzem hogy lenéznek emiatt az emberek.

2017. jan. 7. 10:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem az, foglalkozz akkor az élet más terüleivel, gondolkozz, hogy milyen területek érdekelnek, és ott próbálj el sikereket elérni.
2017. jan. 23. 19:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd tudok, néhány tanácsot adni.
2017. jan. 24. 16:41
 13/13 roland7564 válasza:
Szia!Teljesen normális,a mai lányok a huszonévesekre buknak,mert sok a pénz meg van munkája...van jogsia,nagy a dákó....stb!Én is ezzel a problémával küzdöttem!15éves voltam amikor egy lány barátomat és annak barátnőét elhivtam bulizni....Be volt rugva és megcsókolt,rosszul éreztem magam mert nagyon rosszul lett a sok piától felvittem hozzánk...nem birtam aludni gyötört a lelkiismeret.Mikor felkelt a lány én már reggelivel vártam meg meleg teával és fájdalomcsillapítóval!Ezután elnézés kértem tölle az estéért....ő me, haragudott hanem megint megcsókolt,így kezdődött az egész!Nem vagyok milliomos,nincs jogsim,nincs autóm...és mégis szeret a lány immár 4éve!!Semmi eséjem nem volt nála és mégis 4 éve eggyütt vagyunk!!Szóval ne add fel....Hiába van nay hasad,hiába vagy túl vékony a szerelemhez nem kell pénz és egyéb!!Csak szeretet.Amit ha adsz akkor kapsz is!Remélem nem fordulsz magadba ez miatt,és remélem segítettem valamijen szinten!!Az ősöket meg le kell rázni....Ennyi
2017. júl. 6. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!