Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez normális? Többi lent...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Többi lent 👇👇

Figyelt kérdés
Én kiskoromban nagyon nagyon barátkozós voltam, de mára már félénk, visszahúzódó. Eddig max (nem számoltam) 6 fiúval jártam, de egyik sem volt normális kapcsolat. Most is van egy barátom, de ha a közelemben van megőrülök... Nagyon zavarba jövök és nem nagyon tudok vele beszélgetni. Viszont mielőtt még csak a haverom volt, nagyon elvoltunk. De most... Kb már egy hónapja vagyunk együtt. És nem tudok önmagam lenni, nem tudom h viselkednek... Szinte mióta összejöttünk semmi nem történt... Szakítani nem akarok vele mert nagyon szeretem... Mit csináljak?

2017. jan. 4. 15:23
 1/3 okosóra ***** válasza:
Nem, ez eleg erdekes dolog hany eves vagy??
2017. jan. 4. 16:03
 2/3 SoraDraco ***** válasza:
Add önmagad.Tényleg csak ennyi.. Most attól félsz, hogyha ugyanúgy viselkednél mint eddig azzal elriasztod.Pedig nem ugyanis ezzel vonzottad úgymond magadhoz. Egy nehéz helyzetben egy poén mindig segít. Első kommentelő jól kérdezte.Hány éves vagy?
2017. jan. 4. 16:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ebbe a kategóriába írsz, akkor a hat fiú azért annyira nem kevés. Azzal, hogy más lettél, nem nagyon lehet mit csinálni, megváltoztál, ahogy az emberek változnak ennyi. Először önmagadat kell rendbe tenned, a barátod előtt meg nem kell zavarba jönnöd! Nem változtazok meg attól, hogy mostmár együtt vagytok.
2017. jan. 4. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!